Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki kérheti számom egy kollégán...

Ki kérheti számom egy kollégán, hogy miért nem mondott fel, ha korábban sokszor ezt ígérte?

Figyelt kérdés

Kolléga százszor elmondta, ha az új főnököt kinevezik ő még aznap feláll. Kinevezték az új górét. Ennek 4 hónapja azóta se állt fel. (még aznap felállok ugye....)

KI kérheti számon hogy mit keres itt?

És ami a külön vicc én rákérdeztem és tette a hülyét(én?? én ilyet sose mondtam... erre odajött egy másik kolléga, hogy hát ő is hallotta csomószor...erre otthagyott minket)

Hogy kezelnétek egy ilyen seggszájút?

2019. júl. 17. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Senki nem kérheti számon, ha nem adott be hivatalos felmondást. Nekem is volt olyan kollégám, aki elmondta, hogy már nem sokáig marad, 1-2 hét és beadja a felmondást, én pedig megörültem, hogy elhúz (mert elég irrítáló, bunkó figura volt), de aztán még ott volt 3 hónap múlva is. Ez volt, nem tehettem semmit. Ha hangosan kimondom, még jóllehet engem vádoltak volna áskálódással vagy fúrással.
2019. júl. 17. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Mit hőbörögsz, hülyegyerek? Unatkozol, mi? Kicsi kancsó.
2019. júl. 17. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Voltmár 😐

Uncsi.

Kezdesz kiegni, mindenki ismer.

Nem te vagy ezért a hibás, én a válaszolokra nehezteltek, akik etetik a trollt.

2019. júl. 17. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem neked tuti tippet tudok adni. Vállalj férfiakat akar aktív akar passzív szerepben. És többet nem kell melozni. Hirdesd meg neten, nem muszáj a Népligetbe kiállni. Meg lesz a pénzed, magad ura leszel.
2019. júl. 17. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Munkaügyis kérdező sem a régi már.
2019. júl. 17. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Nekem munkatársam mindennap elmondja hogy felmond(főleg mikor dolgozni kell).Röhejes és szánalmas.
2019. júl. 17. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:
na ,egyik majom elkezdi többi folytatja
2019. júl. 20. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!