Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki kérheti számom egy kollégán...

Ki kérheti számom egy kollégán, hogy miért nem mondott fel, ha korábban sokszor ezt ígérte?

Figyelt kérdés

Kolléga százszor elmondta, ha az új főnököt kinevezik ő még aznap feláll. Kinevezték az új górét. Ennek 4 hónapja azóta se állt fel. (még aznap felállok ugye....)

KI kérheti számon hogy mit keres itt?

És ami a külön vicc én rákérdeztem és tette a hülyét(én?? én ilyet sose mondtam... erre odajött egy másik kolléga, hogy hát ő is hallotta csomószor...erre otthagyott minket)

Hogy kezelnétek egy ilyen seggszájút?

2019. júl. 17. 18:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

De miért izgat ez ennyire titeket? :-D

Mondott valamit, meggondolta. Nem olyan vészes ez, nem élet-halálról van szó, ha mégsem mond fel.

Senki sem kérheti őt számon, max a saját lelkiismerete. De mondom, nem annyira gáz az, mint amilyennek ti látjátok.

Nem utáljátok őt egy kicsit? Nekem olyan kiközösítés-szagú ez a dolog, nem úgy tűnik, hogy alapból nagyon kedvelnétek ezt a kollégátokat, pedig ha csak ennyi a "bűne", hogy nem tartja be amit végül is önmagának ígért, az nem nagy kunszt.

2019. júl. 17. 18:24
 2/17 A kérdező kommentje:

Én ha a főnök lennék ezért és csak ezért a mondatáért kib***nám a francba.

Segget csinált a szájából. Az ilyen előttem nem több egy meztelencsigánál, az meg hogy utána még hülyének is nézne engem (één? sose mondtam ilyet c. történet) na ez meg erősen a pofon felé hajló eset lesz hamarosan.

2019. júl. 17. 18:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy ember, aki nem én vagyok és nem a beosztottam felmond e NEM rám tartozik. Akár elmondta 100x, hogy, ha xy-t kinevezik, ő felmond, semmi közöm hozzá, hogy megteszi e.
2019. júl. 17. 18:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Senki. Mégis ki és milyen alapon kérné számon szerinted? Tán eskü alatt vallott vagy mi a fene?
2019. júl. 17. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tán eskü alatt vallott vagy mi a fene?"

Áh, ez nagyot ütött XD

2019. júl. 17. 18:41
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

"Én ha a főnök lennék ezért és csak ezért a mondatáért kib***nám a francba."

Nem tudok olyan főnökről, aki ilyenért kib***ott volna alkalmazottat. Gondolom a főnökötök nem azt nézi, hogy miket beszél, hanem hogy hogyan végzi a munkáját. Továbbra is túlzásnak tartom, ahogyan vélekedtek az adott kollégáról.

2019. júl. 17. 18:44
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

"Ki kérheti számom egy kollegán hogy miért nem mondott fel ha korábban sokszor ezt ígérte?"

SENKI!

2019. júl. 17. 18:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Senki.
2019. júl. 17. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Többek között ezért sem leszel soha főnök Balázska.
2019. júl. 17. 18:48
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem lennék a munkatársad. Dolgozni, pénzt keresni járj oda, ne a kollégát elemezni. Biztos rájött, hogy fontosabb a fizetés. Hülye lenne felmondani azért, mert anno ezt mondta. Hagyd békén. Bocs, de a szöveged alapján eszembe jutott egy buzgómócsing, aki hozzájárult egy felmondásomhoz.
2019. júl. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!