Szerintetek ezért cserébe mennyi nettó bér járna?
Figyelt kérdés
Irodai munka, de alapból szakmai végzettséget igényel (jog), tehát: szerződések,levelek,beadványok,keresetlevelek stb. írása, alapvető titkári feladatok elvégzése (scanneles, fénymásolás, lefuzes, rendszerezés, diktálás után vakon gépelés, bejövő-kimenő hívások intézése, oktatás stb), ügyfélfogadás sokszor még ebédidőben is, iroda takarítása (WC, konyha is ide tartozik), könyvelőhöz havi anyag előkészítése, számlázás,átutalások intézése, néha hétvégi munka (1-2 óra kb. egy hónapban egyszer)?2019. júl. 17. 11:02
1/10 A kérdező kommentje:
Oktatás helyett iktatás :)
2019. júl. 17. 11:02
2/10 anonim válasza:
Budapesten talán megkaphatsz érte nettó 220-at. Vidéken 180k körül.
3/10 anonim válasza:
Nettó 200 körül. De sok függ attól, hogy az ország melyik részében. Vidéki nagyobb városban nettó 200-ra gondolnék.
4/10 anonim válasza:
Ezért? Nettó 300, de ilyet még nem hallottam. Ez kicsit olyan, mintha az illető mindent IS csinálna (wtf, wc takarítás után menne gumikesztyűbe ügyfeleket fogadni?), mert nincs a cégnél senki más. És hogy férne bele ennyi dolog egy rendes munkarendbe?
5/10 anonim válasza:
Te lennél annál a cégnél a második ember, vagy miért úgy van meghirdetve mint ha neked kéne az összes létező munkát megcsinálni? Elég érdekes munkahely ahol te vagy a az irodai munkás is meg a takarító is.
Érdekes... Van köztük olyan munka is amiért kaphatnál 300 körül is meg olyan is amiért kaphatnál 80 körül.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez egy kisebb ügyvédi iroda, egy idősebb ügyvédnő mellé keresnek asszisztenst, mert a mostani szülni megy, jobban mondva még "nincs itt az idő", de már most elmegy táppénzre. Múlt héten voltam bent egy pár napot,hogy figyeljem a titkárnő munkáját, s meglepődve tapasztaltam,hogy mi a helyzet. A főnök nem szeretne takarítót felvenni "ezért a kis irodáért", sőt, kifejezetten kikapcsolódásként ítél meg egy kis felmosast,iroda körüli gazolást stb a sok számítógépes munka után. Természetesen próbáltam minél több infót megtudni a jelenlegi asszisztenstől, a kérdésemben írtakat ő mesélte, bár én is lattam, hogy délben is lazán jönnek partnerek, kimenni ebédelni nem lehet, a főnök természetesen kiemehet, emellett többször is átjön a titkárnő helyiségébe onnan nézi, sürgeti a nőt,mikor lesz már kész ez vagy az. Gondolom a pörgés miatt lehet ennyi mindent belesuvasztani nyolc órába. Emellett épp nem is egy érzelgős típusnak látszik a főnök, sokszor jól odaszólt szegény dolgozónak, nem csodálom,hogy már most táppénzre megy,annyi stressz éri. Holnap délig kell jeleznem, hogy megfelelő-e a munka, elvállalom-e. 170 nettó bért kapnék, S nincs túl sok munkalehetőség a városban, de úgy érzem kicsit hülyére venné az embert a jelenlegi főnök.
2019. júl. 17. 12:42
7/10 anonim válasza:
#6: Na, így már tisztább a dolog. Ügyvédi iroda, van pénze a főnöknek, egy pcs, szóval lazán kérhetsz 200 felett. Maximum keres elküld, de ha nem talál senkit, visszahív.
8/10 anonim válasza:
6: 200 alatt semmiféleképp ne vállald el ezt a munkát. 170 ezer az nem az ilyen munkákért kéne, hogy járjon.
9/10 anonim válasza:
Én jogi asszisztensként 170et keresek (Debrecen), csak hát nyilván nem én takarítok. Szerintem kérj többet, ha már ilyenek az elvárások, és legyen ebédidőd, amit tarts is be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!