Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állatorvosi asszisztensekről...

Állatorvosi asszisztensekről vélemény?

Figyelt kérdés
2 évig voltam állatorvosi asszisztens egy nagy forgalmú állatkórházban. Azt vettem észre,hogy mindig csak az orvos kapott ajándékot,köszönetet,hálát. Mi asszisztensek pedig nagyon ritkán. Nyílván a gazdi az orvossal tartotta a kapcsolatot,de minket úgymond lenéztek ezzel szerintem. Pedig nem is tudják/akarják tudni,hogy én vittem ki napi 5x a kutyáját télen a hóban,nyáron a 35 fokban. Én adtam be neki a gyógyszert,én infúzióztam -cseréltem.Én etettem-itattam. Mostam el a táljait. Én ágyaztam meg neki ,hogy kényelmes legyen a ketrece.Én takarítottam fel a pisijét/kakiját,ha esetleg bent végezte volna el a ketrecben. Tudom,hogy az orvos hozza meg a diagnózist és ő a tudásával gyógyítja meg. Nem kell nekem gyémánt karkötő azért cserébe,hogy foglalkoztam a kutyájával,de egy kis megbecsülés jól esne az asszisztenseknek is. Szép napot! :)
2019. júl. 12. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Párom idióta exe (sajnos ismerem) humán orvos mellett asszisztens, rengeteg csokit, apróságokat kapott ajandékba, mégis mindig panaszkodott hogy "őket aszisztenseket nem becsülik meg, ha az orvosnak tudnak pénzt adni az emberek, nekik aszisztenseknek miért szúrják ki a szemüket egy doboz csokival". Szerintem ez undorító hozzáállás, ha a munkádért megkapod a fizetésed, akkor ne panaszkodj és ne akarj többet.
2019. júl. 12. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Eleve az orvosoknak sem járna hálapénz/ajándék, nemhogy az asszisztensének, csak valamiért ez beleette magát a magyar tudatba. Én ugyanúgy elismerem az asszisztensek munkáját is, mint az orvosokét, hiszen tudom, hogy ők veszik fel az adatokat, ők készítik fel a műtétre az állatokat, ők vannak a kutyával, amikor ébred, stb. Az más kérdés, hogy ezt nem mutatom ki feléjük, de hidd el, hogy ha jól végzed a munkádat, akkor biztosan mások is vannak így, hogy elismerően gondolnak rád.

Másrészről, egy kicsit lehetnél szerényebb is. Majd ha orvos leszel, akkor te is kapsz hálapénzt az ügyfeleidtől. Persze mellette a felelősséged is nagyobb lesz. Gondolj bele, ha én elégedett vagyok egy szolgáltatással, akkor miért a háttérmunkásoknak legyek hálás? Ez nem így működik.

2019. júl. 12. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Sosem adtam hálapénzt/ajándékot állatorvosnak.

Amúgy én imádom őket ott, ahova járunk. Ha hisztirohamot kap a kutya is higgadtak maradnak, nagyon kedvesek a kutyákkal, velem segítőkészek.

2019. júl. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!