Állatorvosi asszisztensekről vélemény?
Eleve az orvosoknak sem járna hálapénz/ajándék, nemhogy az asszisztensének, csak valamiért ez beleette magát a magyar tudatba. Én ugyanúgy elismerem az asszisztensek munkáját is, mint az orvosokét, hiszen tudom, hogy ők veszik fel az adatokat, ők készítik fel a műtétre az állatokat, ők vannak a kutyával, amikor ébred, stb. Az más kérdés, hogy ezt nem mutatom ki feléjük, de hidd el, hogy ha jól végzed a munkádat, akkor biztosan mások is vannak így, hogy elismerően gondolnak rád.
Másrészről, egy kicsit lehetnél szerényebb is. Majd ha orvos leszel, akkor te is kapsz hálapénzt az ügyfeleidtől. Persze mellette a felelősséged is nagyobb lesz. Gondolj bele, ha én elégedett vagyok egy szolgáltatással, akkor miért a háttérmunkásoknak legyek hálás? Ez nem így működik.
Sosem adtam hálapénzt/ajándékot állatorvosnak.
Amúgy én imádom őket ott, ahova járunk. Ha hisztirohamot kap a kutya is higgadtak maradnak, nagyon kedvesek a kutyákkal, velem segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!