Egyetemek vajon mennyire ellenőrzik a szakmai gyakorlati igazolások valódiságát és mögöttes tartalmukat?
Ha van nekem egy X cégnél dolgozó ott vezetői beosztásban levő „haverom“ aki leigazol nekem 2 hónap szakmai gyak-ot úgy hogy valójában be nem tettem oda a lábam, ennek lebukási lehetősége-esélye?
Uis maga az igazolás az eredeti, nyugodtan felkereshetik a céget telefonon mailben aki kiállította az vezető ott, és az fedezi a hátam.
Azt meg hogy 2 hónap alatt be se tettem oda a lábam, nos azt meg bizonyítsa aki tudja, ha egyszer egy „főnök“ azt mondja hogy márpedig én 2 hónapot oda jártam.
Az egyetemnek meg van 3000 hallgatója (igen, annyi! összességében) hát ezeknek nem járnak utána egyenként.
Vélemények?
" hogy még a kötelező minimum gyakorlatot sem végzed el.
"
Akkor elmagyarázom. Marha nagy dolog lesz nehéz követni jól figyelj!!!
Az egyetem elvár 2 hónapot.
A munkáltatóm nem enged el nem kettő hónapra még 2 hétre se.
Ezek után
-vagy nem diplomázok mert szakm gyak nélkül nem lehet
- vagy "veszek" egy igazolást a " haveromtól"
Na mit szólsz milyen bonyolult a képlet nem?
„és hatalmas tudás vár a szakmai gyakornokokra.“
Én nagyon mást hallok!
Gyakori panasz hogy a gyakornok csak arra kell hogy ingyen/fillérekért leygen aki kávét főzzön.
Épp most olvasom egy gyakornok panaszát aki a több hónap alatt fénymásoláson kívül kb semmit se csinált és kb még ő fizetett hogy ott lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!