Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetek gyerekszínész?

Hogyan lehetek gyerekszínész?

Figyelt kérdés
Gyerekszínész szeretnék lenni, nagy az önbizalmam, castingon voltam már leszek is szerintem, hogyan kezdhetnék bele? Szüleim is támogatnak, angol megy, ugyanis amcsi filmekben, sorozatokban szerepelnék. Szóval a kérdés: Hogyan kezdjek bele?

2019. júl. 11. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Már elég régi a kérdés, de remélem még érdekel válasz. Én is nagyon szeretnék a filmszínész szakmán belül mozogni, és nekem is az a nagy álmom, hogy Netflixes sorozatokba/filmekbe szerepeljek. De sajnos -mint ahogy pár előző is leírta- erre nagyon kevés az esély. Viszont volt már pár példa, hogy magyarok szerepeltek Hollywoodi filmekben. A remény hal meg utoljára.

Mindenesetre szerintem járj minél több castingra (FB-n sokat hirdetnek) Illetve menj dráma órákra. Én járok, nagyon sokat javított az önbizalmamon, sok fellépésen voltunk, és nagyon jó barátokat is szerezhetsz!

Elsőnek próbálj meg itthon népszerű lenni, utána próbálkozz külföldön. (Na meg egy felsőfokú angol nyelvvizsga sem árt, ezért mentem tovább tanulni egy angol tagozatos gimnáziumba)

Nagyooon sok szerencsét kívánok, tényleg a remény hal meg utoljára!

17/L

2020. máj. 20. 13:18
 12/12 anonim válasza:
Én is az szeretnék lenni. És én Amerikába tervezek egyetemre menni (magyarország kilővé), ha nektek is van erre lehetőség akkor ti is menjetek! Ugy konnyebben tudsz elhelyzkedni filmekbe
2021. jan. 7. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!