Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 12 éves lány vagyok és kipróbá...

12 éves lány vagyok és kipróbálnám magam színészként. Mit ajánlanátok hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Még semmilyen meghallgatásra nem mentem el és szerintem a szüleim nem vinnének el egy ilyenre ha mégis akkor tudnátok valamit ajánlani? Remélem érthető voltam. Várom a válaszokat.

2018. márc. 2. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nincs valami színjátszókör a környáketelen?
2018. márc. 2. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:

*környéketeken?

Bocsi

2018. márc. 2. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Régebben volt de mostmár nincs, de nem mentem sokra vele mivel még kisebbek voltunk és senki se foglalkozott komolyabban azzal h mondjuk onnan valaki színész lenne. Néha elmentünk néhány helyre előadni de amatőr szinten.
2018. márc. 2. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Katona József színházban van fiatal tehetség gondozás. Érdemes ott is érdeklődni a lehetőségekről.
2018. márc. 2. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi csak nekem Zala megyében kéne valami vagy legalább valahol nyugatmagyarországon.
2018. márc. 2. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Járj versmondókra!!:)
2018. márc. 2. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Kb esélytelen igy a dolog, max ha eljutsz oda h pályaválasztás, és akkor még mindig érdekel ez az út, akkor a megfelelő iskolát választod.
2018. márc. 2. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Versmondás, verses estek, slam poetry rendezvények, szép magyar beszéd versenyek bizony segítenek ebben, hogy elkezd és kipróbáld, milyen nagy közönség előtt átélve előadni egy művet.
2018. márc. 4. 08:35
 9/10 anonim válasza:
Facedox kaszting? 12ezret is fizetnek
2018. szept. 26. 21:08
 10/10 anonim válasza:

Szia kérdező én Zalai vagyok

Tudok Segíteni

2020. nov. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!