Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Cég válasza az interjú után?

Cég válasza az interjú után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti hogy töltitek azt az időt amikor egy interjú után várjátok a visszajelzést?

Múlt pénteken már a 3. interjún voltam az IT Services-nél de már annyira türelmetlen vagyok, hogy az elképesztő. Pénteken azt mondták, hogy másfél-két hét a visszajelzési idő, de már nem tudok mit kezdeni magammal.

2019. júl. 10. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy, nem remélek semmit. Ugyanúgy mennek tovább a napjaim.

A legtöbb helyen azt mondják akkor is értesítenek ha nem vesznek fel de általában akkor lesz4rják az embert. Mindegy előtte hány körön voltál bent.

2019. júl. 10. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem szoktam a sült galambra várni, max. 3-4 nap után telefonon érdeklődök. Ha nem így tennék, még soha az életben nem lett volna állásom. Így viszont mindig percek alatt elhelyezkedek, és röhögök a sok hülyén, aki ölbetett kézzel várja a jó szerencséjét. (És utána lepontoz a gyiken, miközben hülye, mint a tök.)
2019. júl. 10. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Mikor nekem az ITSH-nál azt mondták, következő khéten válaszolnak, közel másfél hónappal később hívtak, hogy felvennének. Addigra már rég máshol dolgoztam.

A párom júliusban volt interjún, és októberben hívták fel, hogy felveszik. Ritka szar ott a hr, érdemes érdeklődni, ha még két hét múlva se kapsz választ.

2019. júl. 10. 13:59
 4/5 Estádio de Felchút ***** válasza:

Azt ITSH nem gyors, viszont cserébe tetű lassú.

Mondjuk nem is csoda, 4700-an dolgoznak ott, és valami 250+ aktív keresésük van...

Milyen pozira interjúztál, ahol 3 kört kellett menned??

2019. júl. 10. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:
A portáljukon jelentkeztem kb 3-4 pozira. Elsőre behivtak egy show üzemeltetős pozira de állitólag fix utánam jelentkezett egy belsős aki már dolgozott olyan rendszerrel és őt választottak. Másodjára egy még meg nem hírdetett üzemeltetős pozi volt. Arra azt mondták, hogy vissza vonták a keresést. Harmadjára egy kiírt Linux Sysadmin pozira hívtak be. Az lenne az ami ideális lenne, azért várom a válaszukat de akkor rájuk írok, hogy lássam mi a helyzet.
2019. júl. 11. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!