Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan menjek el interjúra,...

Hogyan menjek el interjúra, ha főállásban dolgozom?

Figyelt kérdés

Szerintetek lehet későre egyeztetni az interjút pl. 6 órára?

Vagy vegyek ki szabadságot?

Csak az a baj, hogy ha 4-5 interjúra elmegyek az már elég sok nap és szerintem a főnökömnek is feltűnik hogy elég sokat megyek 1-1 nap szabadságra.

Hogyan a legcélszerűbb intézni ezt?

2019. máj. 16. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Te ilyen híres ember vagy hogy interjúkat adsz?
2019. máj. 16. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Fél nap szabi.
2019. máj. 16. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Eddig akárhol dogloztam lehetett csúsztatni, így vagy késő délutánra vagy kora reggeli időpontra egyeztettem az interjúkat és ilyenkor késve/korán érkeztem és késve/korán indultam el. Fél nap szabadságot is kivehetsz ha van lehetőség, vagy egy egész napot, de akkor én arra törekednék, hogy aznapra több interjút is beszervezzek. Bár interjúztam már Skypeon keresztül is este 9-kor, sőt, volt, hogy nappal munkahelyről is, bevittem a laptopot egy konferenciaterembe.
2019. máj. 16. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Fél nap szabi vagy egy nap szabi.

A fönöködnek semmi köze, hogy mit csinálsz, szerintem nem is gondol bele, hogy miért 1-1 napra mész.

2019. máj. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!