Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egészen pontosan mi csinàl a...

Egészen pontosan mi csinàl a vàltókezelö a vasútnàl?

Figyelt kérdés
Sehol nem talalom a neten pontosan szakszeruen megfogalmazva. Holnap megyek es azt se tudom mi csinalxd

2019. júl. 9. 18:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
53%

Ajj. Mindig van egy, aki elrontja.

A cél az lett volna, hogy mindegy hova, csak elzavarjuk végre dolgozni. Az se baj, a sikerül elhelyezkednie.

2019. júl. 9. 19:57
 22/38 anonim ***** válasza:
51%
Őszintén szólva én nem is bíznám az életemet egy veszélyes üzemnél a kérdezőre. Munkakerülő, érdektelen, kényszernek és muszájnak érzi amit csinál, nincs felelősségérzete, sem motivációja arra hogy dolgozzon. Belehal a tudatba hogy el kell mennie csinálni valamit, de a telefont nem veszi fel, hogy ne tudjanak szólni neki, és közben eszi az ideg hogy másnap tényleg el kell mennie és csinálni valamit. Nem megy ki lenyírni a füvet nyáron, mert sok a szúnyog, majd pont a váltóhoz sétálna le a nyári melegben? Meghúzza a vállát, meg ha úgysem ül felette valaki aki felügyeli, akkor meg sem csinálja amit kell, hiszen ott lógja el a munkát, ahol lehet. Aztán majd 50 ember meghal, mikor két szemből érkező mozdony egy sínpáron fut (oké, tudom van biztonsági berendezés, demagóg a komment). De legalább a börtönben eltartja az állam.
2019. júl. 9. 20:02
 23/38 anonim ***** válasza:
53%
De úgyse jutott volna el a munkába állásig. Elbukott volna a vizsgán. De addig se itt rontja a levegőt.
2019. júl. 9. 20:06
 24/38 anonim ***** válasza:
42%

A pszichológusnál kibukott volna az előzetes orvosin, csak mondom.

Üdv, egy tolvez.

2019. júl. 9. 20:13
 25/38 anonim ***** válasza:
57%

De legalább röhöghettünk volna azon is, mert tuti kiírta volna ide kérdésbe.

Biztatni kellett volna, én azt mondom. Most megint itt marad a nyakunkon és még új, vicces történetet se fogunk hallani, mert már mindet ismerjük. Aw. :(

2019. júl. 9. 20:15
 26/38 anonim ***** válasza:
56%

Obelix, állj ki az utcára énekelni egy táblával, hogy, "Ha dobsz egy százast, 5 percre abbahagyom.". Ha elég hamisan énekelsz, meg is van egy hónap alatt a vagyonőri tanfolyamra a pénzed, úgy is, hogy pl a hétvégéken nem énekeltél.

(csak vicceltem ;) )

2019. júl. 9. 20:22
 27/38 anonim ***** válasza:
49%

Ne, várj! Ebből kell egy videó minden napra, meg egy youtube csatorna és híres is lesz meg pénze is lesz, mert az emberek vevők az ilyen retard dolgokra.

Hallod Obiubi? Híres leszel wazze! Csináld! Olyan jó ötleteink vannak nem? Legyünk a managereid? XD

2019. júl. 9. 20:27
 28/38 A kérdező kommentje:
Nem baj en akkor is elmegyek holnap lesz ami lesz. Kar hogy nem szulettem gazdsgnak olyan boldog lennek. Innek mint allar meg szorakoznek. De ha nincs a varosomban tanfolyam csak pesten akkor en ezt a melot nem vallallom. En nem akarok idegenekel lakni koleszba.
2019. júl. 9. 20:34
 29/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem jo ha valami tortenik kajak engem csuknak le?? De hatha tudnsk mas melot is ajanlani. Csoportos tajekoztatas lesz.
2019. júl. 9. 20:36
 30/38 anonim ***** válasza:
49%
Ja. Kár hogy nem születtél gazdagnak. Már rég halott lennél aranylövés által.
2019. júl. 9. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!