Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet az, hogy a buszsofő...

Hogy lehet az, hogy a buszsofőrök fülkéjében mindig ott lóg egy fiatal, dögös csaj?

Figyelt kérdés

Tök mindegy, hogy fiatal és helyes a sofőr, vagy egy kövér, öreg fószer, mindig ott áll mellette az ajtóban egy tizenéves, dögös csajszi. Mi erre a magyarázat? A csajok buknak a buszsofőrökre?

(nő vagyok, de így sem értem)

2019. júl. 9. 10:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk mindog valami vén nyannyer van ott, vagy valami melós proli. De általában senki.
2019. júl. 9. 11:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Helyijáraton szoktam látni, távolságin nem, ott nem is szabad elvileg állni a buszon.
2019. júl. 9. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Az hogy nem lehet állni, függ a távtól is. De elvileg beszélgetni se lehetne a sofőrrel se helyin se távolságin.

Nálunk meg az a jellemző hogy fogyatékos iskolakerülők haverkodnak a sofőrökkel az ingyen jegy miatt. De nem értem az ilyen vezetőket, hogy nekik mi hasznuk ebből...

Elhiszem hogy van olyan hogy egy egy kiscsajt meghúznak, de itt pl az egyik sofőrnek van egy pár lánya és ők jóban vannak az apjuk sofőr barátaival. Nem kell rögtön rosszra gondolni.

2019. júl. 9. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem szabadna, megis allnak a buszon. Es ezek biztos nem rokonok a soforrel, mert hallani a flortolest :D
2019. júl. 9. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Általában a sofőr rokona vagy kollégája szokott lenni.

Illetve Budapesten tudok egy kattant csajt, akin látszik is, hogy mentálisan nem 100-as, a beszéde is fura, de minden sofőrhöz beáll csevegni.

2019. júl. 9. 15:44
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Gyakran buszozok, és ha én buszra ülök az minimum oda-vissza 220 km àtszàllàssal.

És egyszer sem láttam ilyet. Mindig áll valaki a sofőrnèl és a beszélget(tàvolsàgi buszon), de én eddig szinte mindig csak férfit láttam.

2019. júl. 10. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
61%
Írhatunk akármit, mi miket làtunk, ha a kérdező ragaszkodik a maga igazához...
2019. júl. 11. 08:27
 18/18 anonim ***** válasza:
26%

Sajnos fogalmam sincs, ki és mi alapján pontozza le a válaszokat. Minden válasz jó. Nem minden buszsofőr ugyanazért beszélget szép csajokkal. Ezer oka lehet. Lehet, hogy a gyere. Unokahúga, Exe. stb.

Aki lepontoz mindenkit az egy hatalmas tirpák.

2019. júl. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!