Miért nincs bajom a mai fiatalokkal?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek 40 éves és már szinte minden korombeli barátom, ismerősöm szájából hallom a megszokott nótát hogy ő nem érti ezeket a mai fiatalokat stb. Tudjátok ezt minden generáció elkezdi.
Amikor mondják én csak hümmögök, de sosem foglalok állást.A barátnőm aki 31 éves is szokta mondogatni és meg is haragudott kicsit hogy dehát én nem látom hogy milyenek ezek a mai fiatalok?
Végiggondoltam és általában semmi vagy csak pozitív érzésem van a mai fiatalokkal kapcsolatban.
Most akkor valami baj van velem?
2018. okt. 31. 11:23
1/5 anonim válasza:
Attól hogy neked nem volt velük rossz tapasztalatod, másnak még lehetett.Bár nem érdemes jobban felfújni ezt a problémát mint amekkora.
Egyébként egyik generáció sem tökéletes,messze nem.
3/5 anonim válasza:
Az előttetek lévők meg rólatok mondták ugyanezt. Gratulálok, megtörted az ördögi kört.
4/5 anonim válasza:
Nekem sincs bajom velük összességében. Van, akit értek, van, akit nem, de ezzel ugyanígy vagyok a többi korosztállyal is. 32 vagyok
5/5 anonim válasza:
A legtöbb ember elfelejti, hogy amikor ő volt fiatal, ugyanezeket a hülyeségeket csinálta végig, és az akkori "öregek" ugyanígy köszörülték rajtuk a nyelvüket. Van, akinél korábban, van, akinél későbben, de előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik ez a fajta emlékezetkiesés, és nem érti a delikvens, hogy a fiataloknak miért kell ugyanazokat a felesleges köröket lefutni, ugyanazokat a hibákat elkövetni, és miért csak a hibáikból tanulnak ők is, mint annak idején ő is tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!