Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a magyarázata annak, ha...

Mi a magyarázata annak, ha főnökként ffipárti vagyok?

Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9es. Vagy csak vak vagy mint a bányaló és a nők ügyesen játsszák veled a kétszínű játékaikat anélkül, hogy észrevennéd. Ez is opció. :)

Mindig is a férfiakkal tudtam jobban dolgozni, egyszer voltam csak csupa nő társaságában és el is menekültem. Egyik helyemről meg egy nő rúgatott ki, mert nem tetszettem neki.

Más kérdés, hogy mindenhol elég jó munkát végeztem, arra sose panaszkodott senki se arcba, se a hátam mögött.

(amúgy nőnemű vagyok, bár a nőtől messze állok)

2019. júl. 9. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok. Nem hinném, hogy vakság lenne, hiszen írtam, hogy másokon meg észreveszem. Meg nem tudom, ezeket egyszerűen nem lehet nem észrevenni.

2019. júl. 9. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Tyúkokkal dolgozni a legroszabb ahol mar 2 liba van ott mar elkezdodik a cicaharc es a vicc hogy nem a munka miatt hanem hogy ki oltozik csinosabban kinek jobb a pasija kinek markasabb a ruhaja ki nez ki jobban. Es ez kihat a munkavegzesre is tehat ugymond legtobb esetben nem szakmai versengesrol szol a dolog. S ez a legtobb ferfit idegesiti a munkahelyen is hala ők sokkal egyszerubben vannak osszerakva☺igy jobban is tudnak egyutt dolgozni. Ha versenges van az kizarolag szakmai lehet. A libak ertelmetlen semmitmondo trecselesetol nemely esetben a ffi kollegak ki vannak s ezt netto 8 oraban hallgatni nem eppen felemelo dolog.raadasul sokkal tobb a nyűgjük is megjott a mensim/ pont erre kivancsi a ferfi/ faj a fejem stb stb.Kepzelem azt a ffi fonokot ahol csak csaj alkalmazottak vannak miket kell vegig hallgatnia vegig elnie😁😁ha a tyukolba ott egy kakas is vagy rendet tesz vagy megkopasztva menekul😁😁
2019. aug. 18. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!