Ilyen esetben ez nem ciki?
Jelenleg munkanélküli vagyok, így bármilyen lehetőségnek nagyon örülök, higy legalább behívnak interjúra.
A délután folyamán hívott egy úr, hogy ne kellene fáradnom egy személyes interjúra.
Mikor kérdeztem, mikor, mondta, hogy pénteken. Viszont nekem most pénteken es hétfőn is próba napozni kell.
Erre azt mondta, hogy akkor később hívni fog és én is mondtam neki, higy fogom hívni.
Vsgy ezt nem kellett volna? Amelyik munkahely felvesz, azt fogadom el.
De az interjúra kedden tudok menni, ha csak fel nem vesz az a hely, ahová pénteken megyek.
Hívjam fel kedden az illetőt?
Pénteken is es hétfőn is reggeltől estig vagyok.
Nincs bukva semmi. Most olyan kort élünk, hogy kevés a munkaerő. Tudja a munkáltató is, hogy álláskereső vagy és nem csak egy helyen próbálkozol. Persze van olyan munka, ahol fontos, hogy egy céghez kötődj, mér jelentkezéskor, de az ritka eset és azokra úgy is készül az ember. Ebből azt is látni fogja ,hogy aktívan keresed a munkát, tehát nem vagy naplopó.
Kedden minden esetben hívd fel.
Még egy tipp, nem munkanélküli vagy, hanem álláskereső. A két szó sokat jelent bemutatkozáskor. :)
Sok sikert, remélem megkapod a legjobb munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!