Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkaügyi központból...

Ha a munkaügyi központból jött egy papir hogy menjek valami àllàsra és én olyan ideges lettem hogy darabokra téptem annak milyen következményei lesznek?

Figyelt kérdés
Én csak tanfolyam miatt regisztràltam oda. De az màr úgyse lesz. Munkàt inkàbb keresek én magam!!!!

2019. jún. 29. 07:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem különleges izlésem van, nem àll fel akàrkire. Vàlogatok.
2019. jún. 29. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Megint ez a trágár Obelix sír itt? Mikor tiltják már ki??

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Mikor unod meg?? Menj közmunkára és foglald el magad mert baromi unalmas vagy ezzel az állandó rinyálásoddal.

2019. jún. 29. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Ebben a kategóriában kb csak ő tesz fel kérdéseket. Nem unja ..

2019. jún. 29. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen ő az. Kaptam üzit tőle.
2019. jún. 29. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Te vagy a nagy vagyonőr, mi?

Amúgy annyi lesz a következménye, ha nem mégy el az állásinterjúra/nem jelentkezel és viszel róla vissza papírt a munkaügyibe, hogy együttműködés hiányában törölnek a rendszerből. X ideig nem regisztrálhatsz.

Munkanélküli segélyt nem kapsz.

Amúgy azzal nem sokat vesztenél, ha elmégy ilyen interjúra. Ha látják rajtad, hogy úgyse érdekel, akkor valószínőleg nem vesznek fel. Azzal kezded a beszélgetést, hogy csak azért vagy ott mert kiközvetítettek, de amúgy meg nem érdekel a dolog.

2019. jún. 29. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
15: Vagy ha neadjisten felveszik, akkor megteheti, hogy direkt úgy dolgozik, hogy ne legyenek elégedettek vele, és elküldjék még próbaidő alatt.
2019. jún. 29. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!