Tesco kasszában durva többletet csináltam. Lehetnek következményei rám nézve?
Diákmunkásként ma voltam második alkalommal kasszában. A rovancs szerint nap végére több, mint 4300 forint többlet volt a kasszában mint kellett volna, tehát valakinek/valakiknek rosszul adtam vissza. Ez ugyan sokkal jobb annál, mintha ugyanezt hiányként produkáltam volna, de ez is tévedésnek számít. Számíthatok retorzióra többlet miatt?
Légszíves olyan írjon, aki valóban belelát a dologba.
Hát ja. Majd hülye is lenne a cég ezért valakit megbüntetni. Ha viszont te akár 2 ft-tal is megkárosítod, akkor meg nézhetsz.... :D
Gondolom "A Tesco" emiatt nem fog rosszat álmodni...
Ha még aktuális: valószínűleg utalványt készpénznek ütöttél. Ezt a főpénztár ki tudja kalkulálni, s ha csak ez a hiba, akkor nincs semmi gond. Ha pedig tényleg készpénzes többleted van, nyilván baj nem lesz belőle - ilyenkor szépen nyugalom van a főpénztár részéről. A hiány esetében 1500 a limit, vagyis ha annál kevesebb hiányod van, nem történik semmi, de ha már 1510, akkor azt levonják a fizetésedből.
Akár neked, akár másnak ha van kérdése, írjatok nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!