Egyetemista vagyok Wales-ben. Angolul felsőfokon, olaszul középfokon beszélek, de mindkettőt vinném magasabb fokra. Turisztika szakon vagyok.
20/L
2019. jún. 26. 15:57
2/14 anonim válasza:
Betanított munkás vagyok. Középszinten beszélem az angolt. 39F
2019. jún. 26. 15:57
3/14 anonim válasza:
Műtéti szakasszisztens vagyok, nem beszélek idegen nyelven.
2019. jún. 26. 16:00
4/14 anonim válasza:
Jelenleg gyárban csomagolok, szeptembertől egyetemista leszek. Angolul középfokon tudok.
2019. jún. 26. 16:05
5/14 anonim válasza:
Boltvezető-helyettes vagyok, beszélek németül felsőfokon, angolul középfokon, franciául és ukránul pedig alapfokon. (nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem, ezért tanultam ennyi nyelvet, ukránul pedig azért tudok, mert a nagypapám ukrán)
2019. jún. 26. 16:07
6/14 anonim válasza:
Gépgyártástechnológiai technikus+CNC gépkezelő.Angolt és németet szerettem volna még pluszban megtanulni,esetleg egyetem,ehelyett közmunka.
2019. jún. 26. 16:14
7/14 anonim válasza:
Belsőépítészetet tanulok egy francia egyetemen.
Angolt és franciát felsőfokon, olaszt, spanyolt, és portugált középszinten beszélem.
2019. jún. 26. 17:26
8/14 Sic Semper Tyrannis válasza:
Logisztikusnak tanultam, valamint van egy munkaügyis pénzügy-számviteli ügyintéző OKJ-s papírom. Jelenleg raktáros vagyok.
Angolul felsőfokon tudok, portugálul és spanyolul középfokon, bolgárul alapszinten. Pluszba vagyok olyan nyelvmániás b*zi, hogy tanulgatok fiktív nyelveket (trigedasleng a The 100 - Visszatérők c. sorozatból, és valyriai a Trónok Harcából). Ezek szintjét nem egyszerű mérni, mert nem igazán tudsz csacsogni emberekkel "földiül" vagy valyriaiul.
28F
2019. jún. 26. 17:54
9/14 anonim válasza:
Programozó vagyok, angolul c2, németül c1 szinten beszélek.
2019. jún. 26. 18:47
10/14 anonim válasza:
Háziorvos rezidens vagyok, angolul felsőfokon beszélek (C1). 29 F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!