Egyes munkaadók miért nézik hülyének és miért használják ki a dolgozóikat?
Mert megtehetik.
Addig, amíg a kisember nem fog össze és nem küzd ki magának egy normális órabért(fizetést), addig ez lesz ebben az országban.
A magyar meg nem összetartó nép. Csak azt ismeri, hogyha nekem szar, másnak is legyen az.
Légy őszinte magaddal és helyezd el magad. Tényleg keményen dolgozol, tényleg belerakod az energiáidat, tényleg hasznos és jó munkaerő vagy? Akkor tertsd magad többre és menj arrébb, oda, ahol megbecsülnek.
Vagy tényleg csak annyit ér a munkád amit kapsz érte? Akkor először magadon dolgozz, ne másokat ócsárolj.
Válts vagy változz, neked kell tudnod
71% Jaj csak ezt ne...
Engem eladónak vettek fel, erre három másik munkakört is el kellett látnom, ez menet közben derült ki. A bejelentést ígérgették, és így is 60-80ezer forintot kaptam (nem helyi közért, hanem luxuscikkeket forgalmazó üzletről volt szó). Ez volt az első munkahelyem, volt olyan hónap, hogy két szabadnapom volt. Kettő. Nem sokáig voltam itt, azóta is cserélődnek folyamatosan ott az emberek. És persze a tulaj csodálkozott, amikor "felmondtam". Azaz nem mentem be egyik napról a másikra, mert már huszadjára ígérte meg, hogy bejelent.
Nem csak én tapasztaltam ilyet, sajnos.
Ahol folyamatosan van felvétel, az mindig gyanús. Az ilyen munkahely arra jó, hogy addig is kapsz valamennyit, aztán minél előbb keresel egy normális állast.
Mondjuk én pont úgy jártam, hogy mikor fel akartam mondani, akkor hirtelen tudott fizetni a tulaj rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!