Ki fognak rúgni emiatt?
Ennél sokkal jobb őszintének lenned. A legtöbb munkáltatónak nincs baja az ilyesmivel.
Ettől függetlenül egy hülye vagy.
Szerintem is legyél őszinte. Felvettek és alá is írtad már a szerződést? A másik helyeden már ketyeg a felmondás, vagy már meg is történt?
Azért kérdem, hogy baj esetén van-e még lehetőséged visszakozni?
Ha nincs, akkor mindenképp mondd el az új munkáltatódnak, így őszintén, hogy ez volt a terved, de hülye voltál és benézted és sajnálod, de ez már egy korábban leszervezett és fizetett út (gyanítom?), szóval már nem tudsz mit tenni.
Szerintem el fogják nézni és megpróbáltok közösen kitalálni rá egy megoldást, de erősen javaslom, hogy az elutazásod előtt 110%-kal teljesíts és akkor jobb képet fognak hozzá vágni, meg talán nem is keresnek titokban a hátad mögött a helyedre új jelöltet.
Én legalábbis tuti ezt tenném.
Sok sikert azért.
már vagy 3-4 kérdést tettél fel a témában!
nem lenne egyszerűbb velük egyeztetni ilyen téren?
eltudsz menni fizetés nélküli szabadságra, ha úgy van
Nekem is volt, hogy április elején kezdtem, és júniusban már elmentem két és fél hét szabadságra, mert már megvoltak a jegyek. Semmi gondot nem csináltak, egyszerűen előbbre hozták a szabadnapokat, ami kijárt az évre.
De tényleg inkább őket kérdezd, mint hogy itt újra és újra felteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!