Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen eszmei értéke lehet...

Milyen eszmei értéke lehet annak a munkának, amit te viszel véghez, emellett nem kerül értékelésre?

Figyelt kérdés
2019. jún. 25. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én telibesz*rom, megcsinálom a munkát és megkapom érte a fizetésem, a többi nem érdekel.

33F

2019. jún. 25. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Amíg megkapom a pénzt a munkámért, nem izgat.

Régen vágytam azt az elismerést, ami kijárt. Pl fájt, hogy nem választanak meg hónap dolgozójának, hogy nem kapok dícséretet, pedig én mindig elérhető vplétam, otthonról is segítettem őket, akármikor bementem, ha kellett, keményen dolgoztam, stb.

Anno gimiben is ilyen voltam. 5D-re zárt le a tanár az egyik tárgyból, de véletlenül biziben csak jelest írtak be, nem tüntették fel a D-t és reklamáltam, hogy írják be.

Nekem ez a hozzáállás is vezetett sok lelki gondomhoz.

Mostanra ezeket rég elhagytam. Bejövüök, csinálom, amit kell, nem stresszelek, nem feltűnösködök, nem ajánlgatom, hogy más helyett bejövök, amikor letelik a munka felállok és nem törődök vele, nem érdekel, hogy milyen dolgozónak gondolnak, nem érdekel, ogy nem én vagyok a legjobb.

Mindenesetre régen bennem volt ez, hog nekem kell a LEG-nek lenni (legelső, legjobb) és ezt mostanra kinőttem.

2019. jún. 25. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
A munkában már nem vagyok hajlandó többet nyújtani mint amit kifizetnek. A maradék energiámat inkább önkénteskedésre fordítom, mert több hálát kapok az állatoktól mint az emberektől.
2019. jún. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!