Jaj de okos itt mindenki.
Ez közös döntése a párnak, hogy a nő otthon marad. Nem hiszem hogy ettől bárki rosszabb ember lenne.
Szerintem a leggyakoribb ok, hogy a 8 órás munka nem férne bele a napba (mert mondjuk két helyre kell reggel vinni a gyerekeket, délután két helyről elhozni, az egyiket fejlesztésre kell vinni, a másik sokszor beteg, nagyszülőt nem lehet befogni, és akkor házimunkát még nem csinált egyáltalán), részmunkaidős állást meg nagyon nehéz találni.
Én sem igazán értem anegatív kommenteket. Mindenki azt csinál, amit akar.
Elválnak tőle? Ő baja, ő dóga. Sz*rok én telibe mindenkit, van nekem saját dógom.
Én is szívesen lennék az, ha lesz gyerekem. Ez az álmom, ezt érzem kvázi hivatásomnak.
Olyan anyuka, aki nem idegbeteg és egészséges.
Akinek nem este 6-tól este 10-ig kell elintéznie az összes tennivalóját: gyerekek hazavitele, tanulás velük, játék velük, mosogatás, egyéb házimunka, vacsora, férjjel beszélgetés, férjjel AZ...
Ez reálisan nézve nem fér bele abba a 4 órába, ami este adatik. Jó, maximum 5, de akkor nem aludtak eleget.
Ha van kiskertje, termelhet magának, főzhet a családra, eljárhat sportolni, lehet kreatív hobbija, pl írhat könyvet, horgolhat táskákat.
Nem a feszített, időbeosztós, rohanós, egészségtelen élet.
Nem értem ezen az oldalon ezt a nagy-nagy munkamániát.
Más kérdések alatt már-már szélsőséges mértékben az elfogadást hirdetik. Itt hol a nagy elfogadás?
Amúgy a legtöbbünk irodai adminisztrátor vagy gyári operátor, esetleg eladó. A mi esetünkben olyan nagy az anyagi biztonság, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!