Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire nehéz olyan munkaerőt...

Mennyire nehéz olyan munkaerőt találni manapság, aki rendesen végzi a munkáját, nem igényel pozitív visszajelzéseket, emellett nagy a tűrőképessége?

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 00:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a kollégáim visszajelzéseiből tudom, hogy nagy a tűrőképességem, keményen dolgozom, kiemelkedően végzem a munkám és hanyagolom a bullshit dumát, a lényeget nézem és gyorsan, hatékonyan fejlesztem a rendszert, miközben másokat is segítek, hogy erre a szintre eljuthassanak a programozás téren.

Az elmúlt fél évben heti 60 órákat dolgoztam, mert létszám stop mellett 2 ember felmondott és nem lehetett pótolni őket, az ő munkájukat is én végeztem. Ezért befeszültem. Néha oda baxtam az asztalra, és kiabáltam, hogy ez mekkora hulladék termék és miért nem lehet normálisan csinálni. Úgy felqrtam magam, hogy éjszaka is ott maradtam és átírtam használhatóra a rendszert.

A főnököm meg megmondta, hogy nem elég, amit csinálok, átlag alatti vagyok, mert csapkodom és sokat vagyok ideges.

Csökkentette a fizum 2o ezerrel havonta.

Na azóta szerinted tettem egy szalma szálat is keresztbe, hogy jobb legyen a cégnek?

Más napi 5 órát cicás videót néz. Ő nagyobb fizuemelést kapott.

Úgyhogy elkezdtem oktató videókat és tutoriálokat csinálni munka helyett. Legalább legyen nekem is hasznom, ha már nem becsül meg a vezetőség annyira sem, mint az a kollégám, aki szívből gyűlöl.

Szerinted hol talál Droidokat és robotokat egy magyar átlag bunkó főnök, akinek a dolgozó csak darabszám? (jó a morgennél, de ott van fizetés is, havi 1.5 misi mellett pont lexarom, ha minden nap megaláz a főni, de nálunk a töredéke jut).

És igen, váltani fogok, mert egy szaros köszönömöt nem képesek kimondani, nemhogy a túlórát fizetni...

2019. jún. 17. 08:24
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

Anyád...

Sajnos én még a droid-időszakba’ szocializálódtam, szal totál természetes számomra, h a munkámban a maximumot nyújtom minimálbérért cserébe... és áldom a mostani munkaerőhiányt, ahol elméletileg a fiatalok már kiharcolhatják a munkájukért járó megbecsülést, alkudozhatnak a bérről, mert a munkáltatók végre kezdik felfogni, h munkavállalók nélkül sehol sem lennének.

De ami igazán kiveri a biztosítékot, h ne igényeljen pozitív visszajelzéseket??? Hát bameg, engem eddig ez tartott életben, h a már a belem kidolgozom lófhax fizuért, legalább szóban, néha írásban, qrva ritkán bónuszok formájában elismerték a munkámat... holott sztem ez alap dolog kellene, h legyen - és pont ezért örülök és drukkolok a maiaknak, h igenis álljanak ki magukért, ne adják el a tudásukat/majdani tapasztalataikat aprópénzért!

A hozzád hasonló “főnijeltek (?)” meg haljanak ki a phicsába végre, és igazi Vezetők vegyék át a helyeteket!

2019. jún. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!