Nektek mire jut időtök munka után?
Reggel 6-tól délután 3-ig dolgozok, de ez van, hogy rövidebb, nagyon ritka esetben hosszabb max. 1 órával.
Hétfőn, szerdán és pénteken konditerem, ahová gyalog járok ki, ez így összevetve olyan 2 órahossza, aztán kajacsinálás, pakolászás itthon, sorozatnézés, olvasás, vagy gyakorikerdesek.hu. :D
Kedden és csütörtökön aerob edzek, pl. lépcsőzés, ugrálókötél, hosszabb séta, ez olyan fél-1 órát vesz el, a többiben ugyanaz a program.
Pénteken este, 6-7 körül le szoktam nézni a sarki bárba inni 1-2 sört, mindig vannak ott páran, akikkel lehet beszélgetni.
7:30 - 16:10, pénteken 14:30
Őszinte leszek: úgy érzem, semmire se elég az a pár óra munka után. Az előző munkahelyemen jóval rosszabb volt a munkaidő beosztása, ott pláne ezt éreztem.
Munka után tanulás, pici sport, néha főzés, minimális punnyadás, de ez már lopott időkben.
"7:30 - 16:10, pénteken 14:30
Őszinte leszek: úgy érzem, semmire se elég az a pár óra munka után. Az előző munkahelyemen jóval rosszabb volt a munkaidő beosztása, ott pláne ezt éreztem."
Ez egy nagyon istenes beosztás, nem is sok munkaórával. Jelenleg fél 10-ig világos van, jó pár órát kint tudsz lenni a szabadon.
8:00 - 16:20 hivatalosan a munkaidőm.
Mivel a vonatom úgy ér be a városba, hogy negyed órával korábban beérek munkába, ennyivel korábban le is szoktam lépni, 17:10 körül szoktam hazaérni.
Mostanában ezután átöltözök, és csiszolom/glettelem a falakat a leendő házunkban. Hamarosan festés következik, meg parkettázás, ez még pár hónapig le fog foglalni.
Alapesetben, amikor épp nem a házfelújítás közepén vagyunk, akkor hazaérünk, kiszedjük a mosást, gyorsan felporszívózunk, vagy csak netezgetünk-beszélgetünk a párommal, nagyon ritkán, ha meleg ételt kívánunk este, akkor sütünk-főzünk valamit, aztán 7 körül megvacsorázunk, utána pedig amihez kedvünk van, nyáron el szoktunk menni még sétálni az erdőbe, vagy csak punnyadunk és nézünk valami sorozatot/filmet, játszunk valamit, ilyesmi, éjfél körül megyünk aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!