Milyen munkát lehetne egy személyben végezni?
Én meg mindig is villanyszerelő akartam lenni. Micsoda véletlen. Mondjuk beszélek én aki szociális fóbiás és 2.5 hétig kényszermunkán ( 50 óra cucc érettségi előtt ) legnagyobb megyei kórházban voltam információs , és naponta több mint 400 emberrel beszéltem, azt nem kívánom senkinek. Aztán laboros lettem ( azt is tanultam ) aztán meguntam és targoncás lettem, most vagyok ott, hogy már oktató szeretnék lenni ( autós ). Szóval fejlődtem egy ici picit.
Neked valami szellemi munka kellene, egyértelmű és én ha tehetném és érdekelne, akkor mindenképp weblap szerkesztő lennék.
Hány éves vagy? Milyenek az anyagi lehetőségeid (meddig bírod munka nélkül, el kell-e mást, pl. gyermeket tartanod, van-e annyi tartalékod, hogy egy tanfolyamot vagy iskolát elvégezz)? Nem akarsz honlapszerkesztő lenni, ha az tetszik?
A spekulációhoz viszont nagyon kell érteni, és úgy is nagyon kockázatos. Egyelőre ne arra alapozd a megélhetésed.
Olyan szakma nagyon kevés van, ahol nem kell emberekkel kommunikálni. Mondjuk egy backend fejlesztőnek viszonylag keveset kell, és azt is hasonszőrűekkel. De ha egyedül csinálsz valamit, akkor ha más nem, legalább a megrendelőből valahogy ki kell szedned, hogy mit szeretne pontosan, mert magától nem lesz képes elég pontosan elmondani. Persze mondhatod, hogy aki hülye haljon meg, ilyen megrendelő neked nem kell, csak akkor nem lesz munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!