Gyakori munkahelyváltás jó vagy rossz?
Már több helyen is dolgoztam (de csak 1-2 évekig), de vagy unalmassá válik egy idő után és azért váltok vagy pedig valami "rendszerbeli" hülyeség miatt, amit nem bírok elviselni, esetleg kollégák miatt.
Manapság egy állásinterjún ha meglátják az önéletrajzban a sok korábbi munkahelyet cikinek számít, hogy nem elég elkötelezett egy hely iránt az ember? Vagy esetleg pozitívként is elsülhet, hogy több hely =több lábon való megállás, szerteágazóbb ismeretek?
Ja, és egyébként nem a versenyszférában dolgozom.
Azt nem gondolom, hogy egy munkáltató pozitívumként értékelné, ha meglátja, hogy rövid időn belül sok munkahelyed volt, ugyanakkor azt sem tapasztalom, hogy negatívumként tekintenének rá. A rövid idő alatt én is azt az 1-2 éves munkaviszonyokat értem, amit a kérdésedben is említettél.
1-2 évig lenni egy cégnél manapság szerintem teljesen vállalható, elmúltak már azok az idők amikor az lenne az illendő, hogy neked onnan illene nyugdíjba menned ahol jelenleg dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!