Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fogadnátok el egy...

Mennyire fogadnátok el egy ilyen új kollégát? Ú kollégát kapunk, aki egyben osztályvezető lesz.

Figyelt kérdés
Fiatal dagibb lány, aki látszatra ápolt, visszafogott, félénkebb természetű. De kitűnőre diplomázott 3 nyelvvizsgája is van és ő lesz a fönököd? A mostani vezető mellé jön betanulni, ő meg ájuldozik hogy mennyire tanult stb.. segítenél neki vagy inkább szivatnád?
2019. jún. 10. 13:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Csak előfeltételezések vannak, pár tény ismerete alapján már elindult a folyosói pletyka, "hogy diplomázott", "dagi" "hány nyelven beszél" "hogyan lehetne kitolni vele", "mi idősebbek vagyunk, micsoda dolog hogy kis fiatalka már diploma után főnök lesz", stb...

Nem túl jó ez szerintem.

2019. jún. 10. 13:51
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

"de zavaró hogy 24 éves és ő lesz a legfiatalabb."

"diplomázott 3 nyelvvizsgája is van"

Tehát érkezik egy ember, aki a legfiatalabb, diplomázott, 3 nyelvvizsgája van - feltehetőleg beszél is ezeken a nyelveken.

Téged meg zavar, hogy Ő lesz a főnök. Én csak 1 dolgot kérdeznék meg: miért nem a TUDÁSA, a munkateljesítménye alapján ÍTÉLED MEG?????

Miért olyan külső jegyek alapján, amiről kevésbé tehet??? Hiszen arról nem tehet, hogy 24 éves és ha hiszed, ha nem, arról sem biztos, hogy "dagibb" (nem tudom, hány kg. felesleg van rajta, de meglehetősen érdekes dolog valakit azért nem jó főnöknek tartani, mert pár kilóval több)

"látszatra ápolt" - az milyen? Valaki vagy ápolt vagy nem - csak ugye itt sem akarod elismerni, hogy normálisan néz ki.

Ne haragudj, de nagyon sajnálom, hogy valaki nem képes kivárni, hogy az illető mit tesz le az asztalra, hanem rosszindulatúan (irigykedve) furkálni kezdi és máris a szivatáson jár az esze.

Egy dolgot javaslok Neked: NE TEGYÉL OLYANT MÁSSAL, AMIT MAGADNAK SEM KÍVÁNSZ!!! És csak hogy tudd: az életben, ha nem is mindig rövid távon, de mindig visszaszáll rád az, amit másokkal teszel.

2019. jún. 10. 13:52
 13/25 anonim ***** válasza:
62%

Mi van akkor, ha fiatalabb?

A kor csak egy szám, semmi egyebet nem számít. Nyilván, ga őt vették fel erre a pozícióra, akkor ő volt az, aki a tudása és a szakmai tapasztalata alapján megfelelt. Ha ti megfeleltetek volna, akkor nem őt veszik fel.

Szívatni?

Mik vagytok ti? Gyerekek? Mert eszetek pont annyi van. Gondolom ezért sem tőletek került ki az új vezető. Ilyenekre nem bíznék ekkora felelősséget.

Nőjetek fel, és viselkedjetek is úgy. Új kolléga, segíteni kell, nem szemétkedni vele.

2019. jún. 10. 14:00
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem, miért így kell hozzáállni alapból az egészhez. Inkább örülnétek, hogy lesz egy fiatal vezetőtök, akit ha barátsággal fogadtok, biztos meghálálja majd..ellenkező esetben pedig majd ne csodálkozzatok, ha ti lesztek “szopatóágon”!
2019. jún. 10. 14:13
 15/25 anonim ***** válasza:
47%
Ha a Balázska Egyetemen valaki kitűnőre vizsgázott, azt meg kell becsülni. Szeressétek!
2019. jún. 10. 14:20
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem tudnám, hogy a kérdező magyar, egyből kitalálnám.
2019. jún. 10. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
6%
nálunk volt egy pasi, a manager sógora, így rögtön vezezőnek jött. Nem akart betanulni, nagyon sokszor keresztbe tett nekünk, ezért szivattuk.
2019. jún. 10. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
Mivel nem vagyok egy szotyolaköködőből szalajtott proli, nem szívatnám... és segíteném addig, amíg rászolgál.
2019. jún. 10. 18:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberektől mentsen meg az isten akik így állnak a másikhoz ahogy te. Szegyellheted magad. Valamikor te is voltál kezdő és új. Meg egyébként is emberileg mindent elmond rólad hogy már előre ilyeneken kattogsz és esélyt sem adsz a másiknak. Meg minek is hangsúlyozod ki a testalkatát mi köze annak a munkájához?!

Te nagyon irigy lehetsz. Keresztbe tennél neki? Az egy dolog hogy mondjuk valaki nem segíti a másikat de hogy még megfordult a fejedben az is hogy esetleg kiszúrj vele???

25 vagyok az első munkahelyemen folyamatosan szivattak nem segítettek mert irigyek voltak az idősebbek. A külsőmre meg a teljesítményemre is. El is jöttem onnan. Emberileg aki ilyen az egy nulla az én szememben.

Most van nálunk egy palyakezdo csajszi 23 éves szép fiatal ügyes okos én mindenben segítem. Több okból is, egyrészt mert vannak érzéseim és tudom milyen az hogy új vagy és idő kell míg megtanulod a dolgokat, nem vagyok sem féltékeny sem irigy, másrészt pedig nekem is jó ha jó a légkör a munkahelyen és csapatban dolgozunk.

Én nem ajánlom neked hogy bármilyen rossz szándékkal közeledj felé.

2019. jún. 10. 19:11
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz egy nagy észlény ha azon gondolkodol hogy a leendő főnöködet szivatnád. Az gondolom meg sem fordult a fejedben hogy hosszabbtávon te járnád meg, ilyen beosztott lenne az első akit kirúgnék mint amilyen te vagy.
2019. jún. 11. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!