Mit kezdjek az életemmel? Hova menjek?
Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsment foszk-ra járok jelenleg a BGE-re,de nem érdekel,nem akarok ebbe dolgozni.Meg nem hiszem,hogy el tudnék helyezkedni ezzel.Hova vennének fel?Nem értek semmihez.Amit tanultam 2 félév alatt,annak a 90%-át el is felejtettem.Nem akarom elvégezni,itt akarom hagyni,mást akarok.
Jelentkeztem az NKE RTK-ra de nem vettek fel,megbuktam a pszichológiai alkalmasságin.Szóval nem jött össze ez sem.Immár másodszor jelentkeztem oda.
Dr akkor meg mit kezdjek az életemmel?Hova menjek?Elmehetek minimálbérért dolgozni a cipőüzembe,mint a volt gimis haverom,de ennél meg többet akarok.Többre vagyok képes.
De nincs semmi más sem ami érdekel a rendészetin kívül.
2019. jún. 9. 12:49
1/3 anonim válasza:
Szakmát tanulni?Többet keresnél a minimálbérnél,közben kitalálhatod,hogy mit szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Ha megbuktál a pszichológiai alkalmasságin az nem jó jel, tehát azt szerintem felejtsd el. Biztos van más is ami érdekel.
3/3 anonim válasza:
Mi lenne ha újra próbálnád? Egyik barátnőm is megbukott azon, de aztán újra ment és más válaszokat jelölt meg.. Es így átment. Ő azért bukott meg mert hogy lelkileg gyenge nem lenne elég erős. Ehhez képest azóta is rendőr sőt már vezetői pozíciója is van, adj meg egy esélyt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!