Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jól gondolom hogy ma màr nem...

Jól gondolom hogy ma màr nem akartak dolgozni a munkaügyi központban?

Figyelt kérdés
Bementem beregisztràltam eddig oké. Mondtam szeretnék tanfolyamra is jelentkezni. Àtküldtek a tanfolyamos irodàba oda nem kell sorszàm nagy nehezen adott tök hosszú jelentkezési lapot. Azt mondta itthon töltsem màr ki és majd visszavisszem. Jól gondolom ezek ma màr nem akartak dolgozni?? Nem akarok kukacoskodni de régen ez úgy volt hogy ott kitöltöttük közösen mert nagyon hosszú több oldalas. És ha ez megtörtént volna màr visszamenni se kéne. Hiba volt pénteki napon menni hozzàjuk.

2019. jún. 7. 15:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%
Csak itt minden munkanélkülinek nyalni kell a sggét. Nekem meg elegem van abból hogy másokon élősködnek az ilyen életképtelenek és még csak nem is szégyellik magukat. Utána meg sírnak hogy anyuci törli a feneküket is. Ennyi volt a problémám. Könnyű másokat úgy kritizálni, hogy ő maga csak fetreng otthon. Szép napot yugioh!
2019. jún. 9. 09:13
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

21

Sok munkanélküli rinyálás nélkül is megcsinálná azt, amit mások csak rinyálva képesek. Én tudom, milyen munkanélkülinek lenni úgy, hogy a kutyának sem kellesz, miközben a sok csókos bürökrata folyamatosan sír, kesereg munka közben, hogy nekik milyen szar, mert éppen a seggük nincs kinyalva. Szerintem te is ilyen vagy, és magadra ismertél. Ilyenkor sok ember megpróbálja betörni a tükröt, csakhogy utána még torzabb képet lásson önmagáról.

2019. jún. 9. 12:02
 23/26 anonim ***** válasza:
21%
A kérdező nicknevén meg mi a lószart kell lovagolni? Lehet, hogy 10 éve regisztrált.
2019. jún. 9. 12:03
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Szerintem ne foglalkozzunk ezzel. Ez agybajos. Ez a tipikus neten kemény való életben beszri tipus. Itt éli ki magàt. Betették valahova a csókos sggét és most lenézi a munkanélkülieket. Egyértelmü aki munkanélküli az nem akar dolgozni😂😂😂😂
2019. jún. 9. 12:17
 25/26 anonim ***** válasza:
66%
Obelisk the tormento neked is szép írásod volt priviben :) ilyen trágár undorító ember nem csoda hogy egy munkahelyre sem kell :D úgy látszik sokan magukra ismertek. mondjuk létezik közmunka is de jobb otthon fetrengni :) és most szebb a napod mert ilyen stílusban irogattál nekem? Ennyi örömöd legyen. én jót nevettem nyugi ;) Igazi lúzer vagy.
2019. jún. 9. 12:44
 26/26 anonim ***** válasza:
60%
#24: Nyilván csak annak lehet munkája akit betettek valahova. Én tanultam és nem a gagyi tanfolyamoktól vártam a megoldást. Ne haragudj, hogyha éveket jártam egyetemre, utána kaptam munkát. Bocsánat hogy ez egy fájó pont a sok szerencsétlennek. Talán jól kellett volna tanulni középiskolában is és lehetett volna tovább haladni ;) Plusz nem ott tartok agyilag, hogy nem tudok kitölteni egy papírt magamtól. Ami valljuk be nagyon gàz. De a sok lúzer védje itt egymást nyugodtan. Annyira nem hat meg. Továbbra is rajtunk élősködtök.
2019. jún. 9. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!