Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jól gondolom hogy ma màr nem...

Jól gondolom hogy ma màr nem akartak dolgozni a munkaügyi központban?

Figyelt kérdés
Bementem beregisztràltam eddig oké. Mondtam szeretnék tanfolyamra is jelentkezni. Àtküldtek a tanfolyamos irodàba oda nem kell sorszàm nagy nehezen adott tök hosszú jelentkezési lapot. Azt mondta itthon töltsem màr ki és majd visszavisszem. Jól gondolom ezek ma màr nem akartak dolgozni?? Nem akarok kukacoskodni de régen ez úgy volt hogy ott kitöltöttük közösen mert nagyon hosszú több oldalas. És ha ez megtörtént volna màr visszamenni se kéne. Hiba volt pénteki napon menni hozzàjuk.

2019. jún. 7. 15:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
Az is lopás ám, ha közmegegyezéssel mennek előbb haza, de a fizetésüket teljes munkaidőre számolják el. Tehát lopnak egyszer így, és lopják az ügyfelek idejét is. Gyakori eset ez a közszférában.
2019. jún. 7. 18:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Igy van még volt 90 perc a munkaidejükböl minimum mivel délig voltak szóval nem haltak volna bele ha segitenek ennyit. Mellesleg nem kell lenézni a munkanélkülit. Legalabb én leakarok tenni egy új szakmàt hogy jobb legyen.
2019. jún. 7. 18:22
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Gondolom feltételezték azt, hogy rendelkezel akkora agyi kapacitással, hogy egyedül is ki tudsz tölteni egy formanyomtatvány.

Miért nem töltötted ki ott a helyszínen, mondjuk a váróteremben és akkor leadtad volna. Úgy hiszem, hogy egy bő 10 perc alatt azért ki lehetett volna tölteni és akkor nem problémáznál itt.

Ez ugyanaz mint ha valaki egy kérelmet hozott volna be hozzám teljesen üresen...azzal se fogok nekiállni ott kitölteni közösen, hiszen azért lett kiadva neki, hogy töltse ki egyedül, elég nagy fiú/lány már gondolom.

Az meg hogy az irodistáknak mennyire gáz...elmondanám, hogy én már dolgoztam fizikai munkásként aminél kb. 2 lépést kell ismételni kb. 300x egy nap és csak testileg fáradtam el, szellemileg semennyire, ezért max egy kis izomlázam volt másnap. Ellenben irodai munkánál sokkal jobban el tud fáradni az ember, főleg ha komoly agymunkát igénylő feladatok vannak, a szellemi fáradtságot van, hogy még 1 hét alvással sem tudja kipihenni az ember.

2019. jún. 8. 09:13
 14/26 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta hozzam haza. Az volt a lenyeg nem akar vele foglalkozni. Meg mondta kell iskolai bizonyitvany is mondom az is itt vsn. Arra is kitalalt volna valami hulyeseget. Hiaba toltottem volna ki a varoteremben, nem vette volna el nem akart vele foglalkozni.
2019. jún. 8. 11:28
 15/26 A kérdező kommentje:
Szoval annyi lett volna kitoltom azt elveszi meg lefenymasolja a bizonyitvanyt ennyi. De nem akart vele foglalkozni. Bizonyitvanyra valami olyasmit mondott ott van most sok bizonyotvany ne keverjuk oket. Valami ilyesmi. Ezt nem ertettem mire celoz ezzel, inkabb rahagytam😂
2019. jún. 8. 11:31
 16/26 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként a munkaügyis tanfolyamok is egyenlőek a nullával hiába vered itt magad. Ja csak dolgozni ne kelljen. Itt a három napos hétvége biztos menni fog a kitöltés végre.
2019. jún. 8. 14:57
 17/26 anonim ***** válasza:
yugioh párbaj mondjuk ilyen névvel nem irogatnék priviben olyanokat hogy takarodjak. tiltottalak szóval kár a gőzért
2019. jún. 8. 23:01
 18/26 anonim ***** válasza:

17

Szerintem itt te vagy a bunkó! Nagyon betalálhatott, amit az irodistákról írunk, és hát az igazság néha fáj.

2019. jún. 9. 00:19
 19/26 A kérdező kommentje:
Màr rég nem is foglalkozott senki a kérdéssel de a 17-es még mindig ide irogat. Tuti nem szàzas, élete sincs. Egyébként a munkaügyi csak kifizeti a képzést minden a sulin mùlik ahova küldenek. Ismertem olyat akit középiskolàba küldtek, ott volt a tanfolyam és tanultak rendesen.
2019. jún. 9. 08:30
 20/26 anonim ***** válasza:
87%

Te nem vagy százas hogy undorító stílusban irogatsz priviket ilyen gagyi névvel.

Egyébként meg pont nem érdekelnek az irodisták. Azt háborított fel, hogy egy munkanélküli aki dolgozni sem akar itt vergődik mert nem töltötték ki a papírját. Jaj istenem. Mintha másnak nem lenne nagyobb gondja. Menj irogass még priviket yugioh! Menő a neved.

2019. jún. 9. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!