Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az elmúlt négy évben évente,...

Az elmúlt négy évben évente, azaz négyszer felvételiztem színész szakra, de nem vettek fel. Érdemes jövőre ötödjére is próbálkoznom, és aztán hatodjára is?

Figyelt kérdés

honnan lehet tudni, hogy nem nekem való a színészet?

meddig érdemes még próbálkoznom?

2019. jún. 6. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Pont tegnap voltam valahol, ahol Pokornyi Lia arról mesélt csak harmadszorra vették fel a színművészetire."

Ilyet nem mondhatott Pokorny, mert nem végzett Színművészetit, nincs színészdiplomája, ellenőrizhető a neten.

2019. jún. 6. 19:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem nem fogom megpróbálni többször, inkább megyek angol szakra, abból már van felsőfokúm.

Középszerű színész nem akarok lenni, ha olyan egyértelmű tehetség valaki, előbb bejut, nem kell ötödjére is felvételiznie.

2019. jún. 6. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Érettsègizz újra, feltéve ha nem kitűnő a bizonyítvànyod, amikor meg behívnak már tudod előre, a szituàciókat, készülj azokra. És igen, érdemes még hatodjàra is megpróbàlni, ne add fel!
2019. jún. 8. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!