Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha megfáztam és nem tudok...

Ha megfáztam és nem tudok bemenni a munkahelyre, akkor erről kell orvosi igazolást vinni?

Figyelt kérdés
Még pályakezdő vagyok, így elég sok mindent nem tudok a munka világából. Fogalmam sincs, hogy a szabadság hogy működik. Tehát mi van abban az esetben ha beteg vagyok, de nem olyan súlyosan, hogy arról bármilyen igazolást is kapnék? Ilyenkor ez minek minősül? Ezt le kell akkor dolgozni? Vagy lehet úgy távol maradni, h nem kapok pénzt azért a napért.
2019. jún. 4. 20:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Jé, nekem sose jutott eszembe otthon maradni egy megfázás miatt, ez cuki... Rubophen thermo, sál, oszt’ go. :)

Amúgy jól írták előttem, vagy kiveszed rendes szabiként, vagy szerzel táppénzes papírt, vagy kiveszed fizetés nélküli szabiként.

2019. jún. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!