Felvesznek ápolónak dolgozni más helyre, ha az előző kórházból kirúgtak?
Kicsit hosszú.
Az a lényege, hogy az előző párom olyan képeket osztott meg rólam, amit nem kellett volna...
Ez eljutott a főnökséghez, és elbocsájtottak.
Annak ellenére, hogy ápoló hiány van, és kitünően végeztem el az iskolát és a vizsgát. Mimndegy, nem sajnáltatni akarom magam. A kérdésem az lenne, hogy egyáltalán érdemes beadni a jelentkezésem más kórházba, vagy inkább meg se próbáljam? A képek még mindig fent vannak, levetetni nem tudom őket.
Gondolom te vagy aki nemrég írt nekem privit. De mindegy.
Először is megtámadható lenne a jogtalan kirúgás, és amolyan nyert ügy, az ügyvédek kedvence. De nem biztatlak rá, hogy perskedj, mert jobb ügyesen továbblépni, mint csinálni a fesztivált.
Olyan nincs, hogy nem veszik le. Ma már a GDPR szabály értelmében bármit ami téged azonosít töröltetheted. Írj először az oldalnak, és hivakozásodban említsd meg a GDPR-t! Kér a fénykép eltávolítását.
Feltehetően egy weboldalnak se jelent óriási veszteséget a képed eltávolítása, és jobb a békesség alapon le is veszik.
Természetesen igazold magadat azzal is, hogy a facebook oldaladat is megadod, mert nem kérhet ilyen egy azonosítatlan személy.
A lényeg, hogy vetesd le. A GDPR-t nagyon komolyan veszik és kötelesek törölni, vagy az országunkban nem elérhetővé tenni.
Amúgy az előző pároddal érdemes lenne beszélni, hogy törölje?
Kérdező, válaszoltam a prividre!
Bocs, de csak most volt időm rá.
A képek nem facebookon vannak fent. Egy olyan oldalon, ahonnan sehogy se lehet levetetni, rendőrség által se.
A kepeket barhonnan le lehet szedetni, csak megfelelő helyre kell írni.
Az a masik tema hogy a barátod visszatoltheti őket.
Gondolom napiszar.com-on vannak a képek.
Kínosnak kínos, de hogy kirúgjanak érte...simán bezsebélhettél volna x összeget munkaügyi perben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!