Ti mivel foglalkoztok jelenleg? Mivel szeretnétek foglalkozni?
Szociális területen dolgozom, magán jellegű tevékenységet szeretnék végezni lehetőleg rövid időn belül.
Lehetőség jelenleg kevés van rá, de próbálkozom.
Jelenleg raktáros vagyok. Maga a meló nem rossz, a fizetés sem, de az egész főnökség úgy ostoba és paraszt egyaránt, ahogy vannak.
Szívesen foglalkoznék űrkutatással vagy atomkutatással, de ezekre az esély szinte nulla. Filmek vágása, oparetőrködés és filmes utómunkálatok is érdekelnek, de ezekre sincs túl sok sansz. (Újság)íróként is el tudnám képzelni magam, ez már annyira nem megvalósíthatatlan, csak hát kishazánkban ugye hiába van tehetséged valamihez, az első kérdés úgyis az lesz, hogy "ménincsrólapapírod". Patológia is közel áll a szívemhez, ez sem lehetetlen, bár már egy kicsit elkéstem vele.
Szobrász és restaurátor vagyok.
Rengeteg híres projecten dolgoztam már Magyarországon.
Jelenleg csinálom a harmadik végzettségem is, mivel a szakma megkívánja a régészeti ismereteket és a történelmet is, ha komolyan üzöd. Közben külföldön próbálgatom a szárnyaim.
Úgy tervezem, hogy amint megvan az új szakmám, megkaptam az állampolgárságot és megvettem a házam, szerencsét próbálok az usa-ban (nagyjából 2-3 év múlva.) Addig is próbálok nemzetközi projecteken részt venni és tökéletesen megtanulni még egy plusz nyelven.
Van amikor pozitívan látom a jövőm, van amikor katasztrófálisan, de bízok magamban, hiszen eddig is sok mindent értem el önerőből, úgy hogy szegény családból származom. :)
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!