Elmérgesedett a viszony, mit tegyek, hogy túllépjek ezen?
Meggyulöltem egy férfi kollégámat , mert úgy érzem megalázott és nem tudok túllépni az érzésen , fojtogat a düh és a sötét gyulölet . Pedig mindig mosolygós ” úrinö ” voltam, de most mikor rámnéz elkapom a tekintetem , pedig gyakran néz teszteli a hangulatom és sajnos érzem hogy nem tudom meggyözni , hogy minden rendben
Úgy érzem ez öt is zavarja , próbálja keresni a kedvem apró gesztusokkal de úgy érzem nem tudom megbocsájtani és attól tartok , hogy lehet megszunik a munkahelyem
Mindig jó viszony volt köztunk , kizárólag haveri , mert nem vagyok kétségbeesett , ö meg egyuttel valakivel , gondolom ö se akart semmit , de van egy csaj aki irigyelte a jó kapcsolatunkat , es kezdett ranyomulni a kollegara , aki eleinte nem erdekelte , de most mintha venne a lapot es kedves lett vele is . Ez nem erdekes es nem zavar , az ö döntese , viszont en gyuleseken mindig elöl ultem , es ö meg kisfönökkent gyakran tart beszedet . Nem miatta ultem elöre , egesz eletemben elöl ultem mindenhol , iskolakban is , kiskoromtól . Ez a kolleganö a hatam mögött mindig .
Valamelyik nap szólt hogy a kolleganöt nem latja tölem mert az mindig a hatam mögött bújkál, mobilozik , es jó lenne , ha kihúzódna a széksor szélére vagy a csaj , vagy én . Eddig nem akarta latni az elmúlt öt hónapban , a csaj sokat is hianyzik , elég komolytalan, elsökent megy haza
Masnap fogtam magam es beultem a harmadik sorba , nagyon meg volt lepödve hogy mindig elöl ultem , miert valtoztatok helyet hiszen ott sötet van bla bla , milyen furcsa neki igy stb mondom miert takarjam el a kolleganöt , aki megerdemli hogy látszódjon .
Nagyon duhös voltam . Lattam rajta , h banja az egeszet , kedvetlen lett , mondta , hogy nem igy gondolta , de mar visszacsinalni nem lehetett , nalam betelt a pohar .
Most mindenki azt hiszi , hogy en feltekeny vagyok a csajra , es kollega is most egyre több figyelmet ad a csajnak , nem tudom hogy direkt rájátszik , vagy tenyleg bejön neki .
Mindenestre a csaj sikerult elerje , hogy elüljek , rakeruljön a figyelem , mert ezek szerint neki ez volt a celja , neki ez fájt ez az egesz
Engem duhit , hogyha ez volt a celja akkor elérte .
Mindenestre , hogyan tudjam felvenni a regi vidam stilusom , hogy ne latszódjon rajtam a duh ? Megalázott ezzel hogy azt mondta , hogy ugye nézné a masikat , de nem tudja tölem , ez volt a lényeg .
Aznap mikor ezt mondta nekem , munka utan kert hogy beszeljunk es elnezest kert , de mas apróbb ügyekért
A helyzet az , hogy latszik rajtam ez az egesz es szeretnek ezen túllépni
Gyulölöm a ferfit , a helyzetet ami kialakult
A csaj onnan tudom hogy irigy volt mert masok figyelmeztettek . En sose nyomultam senkire
Nem az a lényeg, hogy megkért, hogy elülj; hanem, hogy a kolléganőd mobilozik (meg lusta és lógós).
Ez utóbbin van a hangsúly.
A negatív megjegyzés így rá vonatkozott és nem rád.
Ha pl egy tanár megkéri a jótanuló Zsuzsit, hogy cseréljen helyet Marcikával, mert Marcika rosszul teljesít, nem figyel, telefonozik, stb., akkor a mondókája lényege, hogy meg akarta sérteni Zsuzsit?
A 167 cm magas nem elefánt.
Most komolyan, hány évesek vagytok?? És tényleg ez a legfontosabb egy munkahelyen?? Kitalálom, állami cég..
Egyébként meg nem hiszem, hogy ne éreznél semmit a kolléga iránt, ha ilyen piszlicsáre dolog miatt ennyire kiakadsz. Ha tényleg csak a haverod lenne, akkor nem zavarna a másik csaj.
1. Semmi okod sincs arra, hogy fojtogasson a düh és 'sötét gyülölet'. Hihetetlenül felfújod ezt a dolgot, mondom ezt úgy ,hogy szintén nő vagyok az érzékenyebb fajtából.
2. Ha egyáltalán nem is akartál semmit attól a férfitől, akkor mi a fenékért vagy féltékeny? Ha nézné a másikat, hát hadd nézze. Bár a leirásod alapján azért akarta előre rakni, mert telefonozik és ez teljesen érthető!! De ha csak flörtölésből, akkor az is oké és nem állnék az útba, ha nekem amúgy se kéne a pasi!
3. Te magad generálod ezt a "helyzetet ami kialakult". S ha még jobban felfújod ezt az egyszerű, ártatlan mondatot, te leszel a cég hisztis 3,14nája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!