Van aki szintén egész nyáron dolgozni fog?
Nagy valószínűséggel.
Hacsak nem zavarnak el szabira. Nem sok értelme van itthon halódni a melegtől. Bent legalább légkondi van, meg társaság.
Idén nyáron nem igazán lesz a tikkasztó hőség; sok eső is lesz. Szóval annyira nem fog vonzani a strand és a szabadság; de amúgy se szokott.
Én nem igazán szeretek nyáron szabira menni, mert mindenki akkor van szabin, tehát utazásoknál, kirándulásoknál, stb., mindig sokan vagyunk.
Igen én! Első munkahelyem, fél éve kezdtem dolgozni. Nem szeretném elkölteni a pénzem nyaralásra,inkább gyűjtök, hogy végre külön tudjak költözni. Pár napot lehet kiveszek, de egyetértek azzal aki azt írta, hogy felesleges otthon szenvedni a hőségben. Én is így vagyok ezzel. Stradon ezer éve nem voltam, mert utálom. Kirándulni szeretek, arra elég lesz pár napot kivenni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!