Diákok! Hogy bírtok egy egész nyarat végig dolgozni?
Én csak nyáron dolgoztam, akkor is úgy, hogy június-július, és augusztusból egy kicsit. Így volt miből elmenni nyaralni, és a maradékból tudok év közben kicsit költekezni. Pont év közben nem marad rá energiám, hogy suli mellett még dolgozni is menjek.
Bulizni, strandra járni meg lehet a pihenő napokon is, munka előtt, munka után: és még ismerkedni is lehet hasonló korúakkal is, hogy legyen kivel eljárni. :)
Én azt nem értem, hogy hogy lehet NEM dolgozni a nyári szünetben? Halálra untam volna magam, ha nem lett volna a meló. Esténként, vagy szabadnapokon találkoztam a barátokkal, műszak végén meg elmentünk meginni egy sört a munkatársakkal. Ehhez jó fel munkatársak kellenek, meg egy olyan munka, amit szívesen végzel, nem érzed úgy, hogy a fogadat húzzák közben :)
Már leérettségiztem, szóval nem választás kérdése, hogy dolgozom-e nyáron, de szeretem a munkám, egyáltalán nem bánom, hogy be kell menni dolgozni, a fentebb leírt okok miatt. Ha pedig a szüleid tudnak támogatni, nincs feltétlen szükséged a pénzre, akkor szerintem nem baj, hogy kihasználod a nyári szünetet, amíg van rá lehetőséged.
Lehet... én annyira nem jöttem ki soha a munkatársaimmal hogy találkozzak is velük. Meg nagyon nehezen bírom a koránkelést, munkanapokon én nem tudnék bulizni mert ha 6kor kelek én 10kor már alszom is. :D Nyáron van hogy unatkozok de egy délig alvással máris kevesebb ideig tart a nap :P meg tudok találkozni a barátokkal, párommal, sorozatokat nézni, ilyenek. :)
Meg sok olyan munka van ami nem tolerálja a nyaralást, ezt nem értem, hisz csak diákmunka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!