Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha még csak most kezdtél egy...

Ha még csak most kezdtél egy munkahelyen de màr kinéztek ott maguknak téged akkor te mit teszel?

Figyelt kérdés
Szóval ez egy gyàr, nem valami okos emberek vannak itt. Ok én se vagyok okos de legalàbb nem vagyok aljas rosszindulatú. Szóval röhögnek rajtam meg szivatnak meg ilyeneket kérdeznek van e baràtnöm meg ilyenek. Meg igazàból bàrmit csinàlok röhögnek. Valamit nem talàlok mert még nem ismerem a gyàrat azon is röhögnek. Ilyen helyröl érdemes menekülni vagy úgyis mindenhol ez lesz?? És ez azért lehet mert nem vagyok férfias és nem félnek tölem??

2019. máj. 17. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért nem kéne rögtön világgá menni szegény kérdezőnknek.. Vagy alakíts ki egy védőpáncélt magad körül - amiről lepattan a sok hülyeség- vagy próbálj meg másik helyet keresni. Nehéz mindkettő, de nem lehetetlen. Bátorság! A munka jó?
2019. máj. 17. 19:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Hàt nem mondanàm nagyok az elvàràsok ennyi pénzért.
2019. máj. 17. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
10: Hollandiában élek, és az eddigi munkahelyeimen maximálisan tolerálták, hogy visszahúzódóbb vagyok, és nem nagyon trécselgetek. Nem azt mondom, hogy nem kérdezték meg, van-e párkapcsolatom, de a nemleges válaszom után is békén hagytak, nem terrorizáltak a témával, mint ahogy az odahaza szokás. Te hol élsz? A britekről például hallottam, hogy valamivel kevésbé barátságosak a külföldiekkel.
2019. máj. 18. 08:21
 14/14 anonim ***** válasza:

11: És milyen védőpáncélt alakítson ki? Vegyük a barátnőről faggatás példáját. Én próbáltam, hogy azt mondom, hogy van nőm. Erre jöttek a további faggatózások, hogy hogy hívják, hogy néz ki, hol is mertem meeg, meg hogy milyen gyakran csináljuk, és milyen pózókat szeret, meg ilyenek. Valamint, miután gyanítani kezdték, hogy csak kamuzok, hirtelen kérdéseket szegeztek nekem, és figyelték, milyen gyorsan válaszolok, mennyit gondolkodok a kérdésen. Akkoriban (2000-es évek vége és közepe) még nem annyira voltak elterjedve az okostelók, ma már tuti azt is kérnék, hogy mutassak róla fényképet.

Az ember elég hamar beleunhat az ilyesmibe. Én naív módon azt hittem, hogy az iskola kijárásával véget ér a "Legyél kemény, különben csicska leszel!"-szindróma. És úgy vagyok vele, hogy a munkahelyre dolgozni járok be, nem pedig szellemi gladiátorharcot vívni. És a külföldre jövés nagyon jó megoldás volt, biztosan jobb, mint hogy otthon keressek másik munkahelyet, és akkor az vagy bejön, vagy nem. Hogy senki félre ne értse, ez csak az én meglátásom, és a gyenge idegzetű emberekre célzok, akiket folyton megtalálnak a kollégák. Nekik praktikus lehet a külföldi munkavállalás.

2019. máj. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!