Csak akkor érdemes bérletet venni ha màr megvan a munkaszerzödés is?
Figyelt kérdés
Szóval lesz munkàm de csak szóbeli megàllapodàs történt. Szóval megyek majd orvosira gondolom ott úgy is megfelelek és utànna adjàk a szerzödést. De ha véletlenül még nem adjàk attól még vegyek bérletet?? Vagy addig semmiképp csak ha megvan?? Vidékröl jàrok be vàrosba majd.2019. máj. 8. 12:47
1/3 anonim válasza:
Én még nem venném meg, párszor be lehet menni jeggyel is.
2/3 anonim válasza:
Ha térítenek a bérletből, akkor nyilván, hogy a szerződés aláírása után vedd meg. Az a biztos. Mert ha valami miatt mégsem vesznek fel, akkor oda a több tízezres bérlet ára. (Nem tudom, milyen messziről jársz be, addig vegyél jegyet.)
3/3 anonim válasza:
Nálunk eleve úgy működött, hogy a szerződés megkötése után kellett írnom egy kérvényt a gazdasági igazgatónak, benne az adataimmal és hogy milyen bérletet kívánok venni, csatolnom kellett a lakcímkártyám fénymásolatát, és miután ő ezt aláírta és visszajuttatta hozzám, utána vehettem meg a bérletet a munkahelyem számlájára, ezt (bérlet + a munkahely adataira kiállított számla) kell minden hónapban a lejárta után leadnom a gazdasági irodában, és utána térítik vissza.
Semmiképp nem venném meg csak úgy, mert gondoltam egyet.
Esetleg ha nem lenne gond neked, ha az elsőt nem fizetnék ki még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!