6.50-es kelés,7.45-ös indulás és 8.30-as kezdés, majd 8 órázás irodában mennyire "emberbarát"?
6kor kelek, 7kor indulok dolgozni. 7:30-16-ig dolgozom irodában, utána gyerekért megyek suliba.
Szerintem ez kifejezetten baráti munkaidő.
Na erre mondják hogy megértünk a kihalásra.
Te egy elkényesztetet fiatal nyikhaj lehetsz, akinek semmi sem jó. Nagyon sok ember örülne egy ilyennek, te meg csak siránkozni tudsz.
Hidd el hogy nagyon sok ember sokkal rosszabb helyzetben van mint te, és mégse gyafognak.
Gondolom férfi vagy.
5:30-kor ébredek, elkészülök, 6:00-kor már az alig 8 éves lányomat ébresztem, elkészül ő is, reggeli/kávé, legkésőbb 6:45-kor el kell indulni, így beér az iskolába 7:15-re, bár csak 7:45-től kezdődik az első óra, de ha később indulunk a meggyarapodott forgalom miatt nem biztos, hogy beérünk időben. Nekem rugalmas a munkahelyem 9-ig be kell érnem, de fél 5 előtt nem tudok soha elindulni, így a gyerekért már én nem tudok menni. Férjem 12 órázik 6-tól 18-ig, így nagyapa megy érte. Általában negyed 7-re vagyok otthon.
Szerinted? Tedd össze a kezed, hogy ilyen munkahelyed van.
"Gondolom férfi vagy."
Azért férfi, mert nem akar korán kelni, vagy mert ki tudott írni egy hülye kérdést?
Alig ismerek pár embert, aki 2*1 óránál kevesebbet utazna... Mi ebben az extra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!