6.50-es kelés,7.45-ös indulás és 8.30-as kezdés, majd 8 órázás irodában mennyire "emberbarát"?
Az egyik osztálytársam 1,5 órát utazik reggel hogy beérjen a suliba agglomerációból. (Hazafelé már csak 1 óra)
Mióta ezt tudom nem igazán panaszkodom
17F
Te jo ég nekem hétkor kezd a munka és 1ora 13kerből kispestre érnem
És ötig van munk 7-17-ig ja és nem csak ülök :D
Becsüld meg
Teljesen emberbarát, ennél csak rosszabb beosztás van. Ha nem tetszik, el lehet menni 12 órás folyamatos műszakban. Ébresztő reggel 4-kor, 5-kor indulsz dolgozni, majd este 7-re már otthon is vagy és másnap kelhetsz újra 4-kor. Hétvégén is, ünnepnapon is, éjszaka is.
Elég 1-2 hónapot lehúzni benne és kézzel-lábbal menekülsz majd a fent leírt munkarendbe, hogy élni is legyen időd.
Ez nagyon jónak számít.
Én 5:30-kor kelek, 7-re érek be és leghamarabb délután 5-kor végzek. De az nagyon ritka.
Én nem adok a 1,5 órás reggeli készülődésből.
Amúgy nekem túl késői lenne, szeretem, ha az estém szabad.
Ha 7:45-kor kellene indulnom, simán lehet, hogy a sportot (kis futás vagy kis torna szokott lenni) beraknám reggelre.
Én 7:30-ra járok jelenleg. Nekem az baráti.
Nagyon is emberbaráti!
Apám 5.20-szokott kelni,hogy 6.45-re beérjen,és MÁSNAP 7-kor hazajönni.
Mégsem panaszkodik.
Szóval ne sírjál,mert mehetnél gyárba is!
6:50-es kelés? Te jó ég, mit nem adnék, ha olyan sokáig alhatnék.
Az, hogy a délután elmegy, hát nyilván nem jó, de erről szólnak a dolgos hétköznapok... de ha se a 8 előtti kezdés, se a 4 utáni végzés nem felel meg, akkor kereshetsz részmunkaidős állást is, bár abból kevés van és max kiegészítő keresetnek jó.
Szerintem szuper ez az elrendezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!