Te mennyi pénzt tettél félre tanulmányaid után és mióta dolgozol és mennyi tartalékod van most?
Én közel 2 év 8 hónapja dolgozok és 1.310.913Ft megtakarításom van.
(nincs diplomám se versenyképes szakmám)
otthon élek és még 10-20x ennyi kéne, hogy mindent megcsináljak.
Hagyjátok már abba! Nem is a kérdésre válaszoltok. Ki kíváncsi erre? Vitatkozzatok privàtban!
Azért kattintottam a kérdésre mert kíváncsi voltam a válaszokra, de sikerült ezt is szétbarmolnotok. Az összes választ jelenteni kéne. Sajnálom a kérdezőt.
Majdnem két évig ganéj fizetésért dolgoztam(akkor voltam hülye, hogy nem mentem máshova de anyám miatt aki betegeskedett otthon maradtam), most 2,5x annyit keresek de ez is csak átlag fizu itt vidéken.
Fidesz...hmm hát annyit igazán megtehetne, hogy a kisvállalkozások adóját csökkenti.
Egyébként 2x lett volna rá lehetőségem de nem szavaztam, mert mindegyik lop csal és hazudik.
Lehet felcsapok programozónak, vagy mérnöknek vagy valami vállalkozást indítok, még 2x évesen belefér nem?
Volt pár nagyobb kiadásom, egyébként 1,8-2 millióm simán lenne ha jobban koplalok. De őszintén nem volt úgy jó felnőni, hogy egy 6000Ft-os farmert is 2x meg kellett gondolnom, hogy megvegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!