Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez normális dolog?

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Egy prémium autókat gyártó üzemben jelenleg én vagyok az éjszakás művezető. Reggel jött a váltás, ahol egy nő sosem köszön vissza. Most az ebédlőben álltunk egymás előtt reggel, és az útjában voltam ezért előttem toporgott. Megkérdezem tőle, hogy tudja e, ha valahová megérkezik, illik köszönni. Ma este is be kell mennem, de már hallottam, hogy kb 50 ember azt szajkózza, hogy mekkora paraszt vagyok. Úgy döntöttem, hogy többet nem cserélhet a műszakomban senkivel, ha neki épp az lenne jó, valamint nem jöhet hozzánk túlórázni. Reggel már amúgy is akkora a feje az embernek, mint a Hildenburg léghajó robbanás előtt, és ez az asszony mindíg rátesz egy lapáttal. A kérdés? Szerintetek ez valóban parasztság részemről vagy belefér a sztoriba?

2019. ápr. 30. 16:57
 1/7 hollófernyiges ***** válasza:
24%
Kettőtök közül te vagy a nagyobbik paraszt.
2019. ápr. 30. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Így ráizgulni egy ilyen jelentéktelen dologra, ez tényleg nem normális.
2019. ápr. 30. 17:22
 3/7 anonymousreview60 ***** válasza:
Amit és ahogyan közöltél vele, az megfelelő. A később leírt hozzáállás kicsinyes bosszú, amihez nincs morális alapod.
2019. ápr. 30. 17:28
 4/7 A kérdező kommentje:
A morális alapom igazság szerint annyi lenne, hogy bármikor jön hozzánk melózni, leül egy székre, ő oda nem megy, ő ezt nem fogja csinálni.... Majd a többi kollégát feltartja, akik az ő munkáját is elvégzik. A mai csak az utolsó volt, hogy míg nem vagyok ott, minden vagyok..... Más szóval nemhogy nem segíti a melót, hanem 2 kézzel húzza vissza. De ezzel nem magamat védem, csak leírtam. Már eldöntöttem, hogy semmiképpen nem jöhet hozzánk.
2019. ápr. 30. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Más szóval tiszteletben tartom mindenki véleményét. Azért írtam ki ugye....
2019. ápr. 30. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki nem köszön soha és ezt te finoman szóvá teszed (nem ráförmedve, nem követelőzve) még nem bűn és jogos.
2019. ápr. 30. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én értelek, tényleg bunkó lehet, de tanuld meg, hogy felnőtt embereket lehetetlen megnevelni, és ha megpróbálod, csak te leszel a gonosz... kár a gőzért.
2019. máj. 2. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!