Műtét után elkerülhetetlen, hogy otthon a kollégák meglátogassanak?
Nagyjából 10 fős a csoportunk, közülük csak 1 emberrel vagyok igazán jóba (magánéleti dolgokat tud, néha közös program a párjainkkal). Van még 1 fő, akivel sokat beszélgetek és ennyi. A többiekkel csak a napi nevetgélés, általános érdeklődés megy.
Műtétem után kB 1 hónapot otthon, 1 hónapot szanatóriumban fogok tölteni. Semmi életveszély, térdműtét csupán.
Részükről illő felajánlani, érdeklődni hogy meglátogatnak,ez kedves gesztus. Én sem szeretnék bunkó lenni, de én ilyen mélyen nem akarok belemenni a kollegiális viszonyba.
Nem is vendégfogadásra (pláne 10 fő) alkalmas a házunk, nem is vagyok mindenkivel olyan jóba, nem mondhatom 5-nek, hogy ti gyertek, többiek ne, pedig a többiekkel munkán kívül erősen mellőzzük egymást. Valószínű azért a látogatáshoz ők is hozzácsapódnának, már csak kíváncsiságból is.
De egyszerűen számomra ez már túl intim lenne, meg sok ember, apró házban, nem is a kertvárosi villasorról beszélek, stb
Szerintetek ha szóba jön, hogyan válaszolhatnék?
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!