Milyen esèlyei vannak egy külföldről hazatèrőnek a magyar munkaerőpiacon?
Figyelt kérdés
Diploma, 2 folyèkony nyelvtudas,Elmúlt 7 èvben külföldön: Bèbiszitter, gyàri, postai tapasztalat. Azelőtt otthon: eladó, hostess, call center tapasztalat 30 felett. Szeretnèk hazatèrni, de fèlek, hogy talàlnèk-e munkàt.2019. ápr. 16. 18:54
1/6 anonim válasza:
Pesten találnál számodra megfelelő munkát, vidéken legfeljebb csak gyárit.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerencsère pont budapesti vagyok ès ida is tèrnèk vissza.
2019. ápr. 16. 19:22
3/6 anonim válasza:
Most miért ne?
Itthon is van bőven gyári, postai, eladói és call centeres meló, de nem hiszem hogy jól keresnél velük. Szerintem inkább maradj kint gyümölcsöt szedni!
4/6 A kérdező kommentje:
Mèg az eladóin gondolkodom is mellesleg :)
2019. ápr. 16. 20:10
5/6 anonim válasza:
Maximum ugyanolyan munkákat találnál mint előtte. Szemmel láthatóan pont azokat vadászod, ahol igazán nem kell semmilyen végzettség, szaktudás. Így pont nem számít, hogy voltál-e külföldön vagy sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Hàt valami olyat dolgoznèk, amit szeretek csinàlni. Szeretek emberekkel kommunikàlni. Règen otthon szerettem azokat a munkàkat, amiket csinàltam. De mondjuk gyàrba otthon nem szívesen dolgoznèk, akkor inkàbb maradok itt több pènzèrt.
2019. ápr. 16. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!