Mit gondoltok olyan cégről aminek még a minimálbéres embereinek a kifizetésével is gondjai vannak?
A pénz késve jön csúszik több részletben jön, ennyi hiányzik belőle annyi hiányzik belőle... és csak minimálbérről van szóés még ezt se tudja (vagy nem is akarja ) fizetni....
mi a véleményetek ilyen cégről?
Mi feketén túlórázunk, ezért többször annyit kapunk érte, mintha adózni kéne belőle. És? Mindenki jól jár vele - de ez is szabálysértés.
Balu kapitány szerintem csak azért írta ki a kérdést, mert hiányoltuk. :D
10, nem igazán találja a helyét; nem rég kezdett egy "boltban eladóként", de látszik e kérdés alapján, hogy nem igazán jött be neki.
Bár lehet, visszament az előző céghez, elvégre, miután kirúgják az embert onnan, szokása a főnöknek, hogy visszahívja őket (az eddigi 43219865 kérdés szerint, amiben Balu erről panaszkodott).
Jön a Húsvét; csak remélhetem, a főnök nem locsoló versben adja ki az útját a beosztottaknak PONT HÚSVÉT HÉTFŐN :O (kivéve a lógós kollégákat, akik a munkahely közelében laknak így látja mindenki, hogy a kutyáját az ember betegen is leviszi, ahelyett, hogy szegény blöki összecs.nálná magát otthon - és akkor biztos kamu beteg az emberke).
Zöld erdőben jártam
Egy szerződést láttam
Felbontottam gyorsan
Ki vagy rúgva Zsóka
Még ilyet...
"Mi feketén túlórázunk, ezért többször annyit kapunk érte, mintha adózni kéne belőle. És? Mindenki jól jár vele -"
gyere ide. Itt nem lesz gondod vele hogy feketén vagy nem feketén kapod a túlórát. Mert nem kapod sehogy se.
"1-2 munkanapra megbetegedő lógós kollégát kihagytad."
Az már itt van..... itt a hétfő itt a csonka hét és már vannak akik "betegek" a héten..... óóó itt van az.
Írásban előre megmondom kik azok akik még "betegek " lesznek húsvét előtt után...
/Írásban előre megmondom kik azok akik még "betegek " lesznek húsvét előtt után.../
Hát de a főnök úgyis kirúg mindenkit Húsvét hétfőn, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!