Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok olyan cégről...

Mit gondoltok olyan cégről aminek még a minimálbéres embereinek a kifizetésével is gondjai vannak?

Figyelt kérdés

A pénz késve jön csúszik több részletben jön, ennyi hiányzik belőle annyi hiányzik belőle... és csak minimálbérről van szóés még ezt se tudja (vagy nem is akarja ) fizetni....

mi a véleményetek ilyen cégről?

2019. ápr. 14. 15:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mi feketén túlórázunk, ezért többször annyit kapunk érte, mintha adózni kéne belőle. És? Mindenki jól jár vele - de ez is szabálysértés.

Balu kapitány szerintem csak azért írta ki a kérdést, mert hiányoltuk. :D

2019. ápr. 14. 20:49
 12/22 anonim ***** válasza:

10, nem igazán találja a helyét; nem rég kezdett egy "boltban eladóként", de látszik e kérdés alapján, hogy nem igazán jött be neki.

Bár lehet, visszament az előző céghez, elvégre, miután kirúgják az embert onnan, szokása a főnöknek, hogy visszahívja őket (az eddigi 43219865 kérdés szerint, amiben Balu erről panaszkodott).

Jön a Húsvét; csak remélhetem, a főnök nem locsoló versben adja ki az útját a beosztottaknak PONT HÚSVÉT HÉTFŐN :O (kivéve a lógós kollégákat, akik a munkahely közelében laknak így látja mindenki, hogy a kutyáját az ember betegen is leviszi, ahelyett, hogy szegény blöki összecs.nálná magát otthon - és akkor biztos kamu beteg az emberke).

Zöld erdőben jártam

Egy szerződést láttam

Felbontottam gyorsan

Ki vagy rúgva Zsóka

Még ilyet...

2019. ápr. 14. 20:57
 13/22 A kérdező kommentje:

"Mi feketén túlórázunk, ezért többször annyit kapunk érte, mintha adózni kéne belőle. És? Mindenki jól jár vele -"

gyere ide. Itt nem lesz gondod vele hogy feketén vagy nem feketén kapod a túlórát. Mert nem kapod sehogy se.

2019. ápr. 14. 21:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Küldd el priviben, hova adjam be a jelentkezést, és holnap ott is lesz az önéletrajzom! :)
2019. ápr. 14. 21:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem is, légyszi! :D Majd én beolvasok a részeges főnöködnek, aki nem fizet ki, a lógós kollégáidnak (és reménykedek, hogy nem Ünnepkor leszek kirúgva...). Aztán jól elleszek a pszichiátrián, amikor bevisznek, mert nem létező személyekkel diskurálok. :) <3
2019. ápr. 14. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
12: A direkt a Húsvét előtti és/vagy utáni 1-2 munkanapra megbetegedő lógós kollégát kihagytad.
2019. ápr. 15. 06:29
 17/22 A kérdező kommentje:

"1-2 munkanapra megbetegedő lógós kollégát kihagytad."

Az már itt van..... itt a hétfő itt a csonka hét és már vannak akik "betegek" a héten..... óóó itt van az.

Írásban előre megmondom kik azok akik még "betegek " lesznek húsvét előtt után...

2019. ápr. 15. 08:04
 18/22 anonim ***** válasza:
# 16, róluk meg is feledkeztem :D :D :D
2019. ápr. 15. 09:11
 19/22 anonim ***** válasza:

/Írásban előre megmondom kik azok akik még "betegek " lesznek húsvét előtt után.../

Hát de a főnök úgyis kirúg mindenkit Húsvét hétfőn, nem? :D

2019. ápr. 15. 09:11
 20/22 anonim ***** válasza:
19: Fenét! Nagypénteken munka végén osztja ki a felmondóleveleket, díszes, húsvéti tojásos borítékokban, és mellé vigasznak ad egy-egy tábla Tescós csokit. :)
2019. ápr. 15. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!