Ha egy főnök csak a saját sikerének tud örülni az mit jelent?
"Miért nem az ilyen főnök mond fel?"
Bocs de ezen elmosolyodtam. Azért mert máshol nem kapna ekkora hatalmat mint ami van neki most. És az ilyen mindig a hatalomra megy. MINDIG. A hatalom egy pici morzsájáért lemegy kutyába. Felfelé nyal, lefelé könyököl, de utóbbit is egy szép mosollyal az arcán teszi. Továbbá azzal van elfoglalva hogy ő felfelé milyen képet mutat. Lehet hogy a tréninged hiányos volt így elkövetsz valami hibát amire az ő főnökei mutatnak rá, emberünk első reakciója az hogy elönti a düh mert hogy te égeted őt. Még véletlenül se arra kéne ránézni hogy a dolgozók megfelelően vannak e oktatva. Ha pedig olyan naiv vagy és jóhiszemű mint én voltam még te érzed sz.rul magad.
Vagy így született, vagy pont a munkakörnyezet tette ilyenné, nem tudom és nem is érdekel. Meghozta a döntést hogy saját magáért teper, én is azt fogom tenni ővele szemben.
Megoldás:
1. találj egy olyan munkahelyet ahol jó főnök van és nem egy ilyen istenverte pszichopata
2. te magad válj főnökké a saját cégedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!