Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Segítség! Skizofrén a munkatár...

Segítség! Skizofrén a munkatársam?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganőm aki nagyon furcsán viselkedik.Téveszméktől szenved szerintem.Az elején még csak azt hittem szimplán nagyon elvont ezoteriás,mert azt mondta ő angyalokkal beszélget,de azóta már olyan kijelentései voltak hogy őt megölték már az illuminátusok és leklónozták,szóval ő már csak egy klón.Azt hiszi hogy állandóan megfigyeli valami gonosz erő (nem tudom pontosan mire gondol) és nem mer hangosan beszélni róluk,mert ott is ott vannak és meghallják.

Tegnapelőtt megkérdeztem tőle,hogy jól van-e mert nagyon rosszul nézett ki,erre azt válaszolja,hogy már igen,de az előbb majdnem elszakadt valami asztrál matricája,de sikerült megküzdenie velük,de vagy egy óráig tartott.természetesen ezt is a gonosz fekete mágia csinálta.vannak testi tünetei mint a kettőslátás,a rossz mozgáskoordináció (folyton elesik,összetöri magát) és hogy dagad a keze,lába.természetesen ez utóbbi is szerinte fekete mágia eredménye

a kérdésem,hogy mit tehetnék? egyrészt félek tőle,mert ki tudja mikor hall egy olyat a gonosz erőktől,hogy öljön embert,és megteszi,másrészt meg nem tudom hogy segíthetnék neki.nem ismeri be hogy ezek a dolgok nem valóságosak.szerintetek skizofréniára utalnak ezek a tünetek?

egyébként valahol sajnálom is,mert egy alapból (valaha talán) intelligens,nagyon tájékozott,jószívű nőröl lenne szó,de a frászt hozza rám ezekkel a dolgaival.már nem nagyon merek beszélgetni se vele.

2019. ápr. 4. 13:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10# hát bocs,de nem. Ahogy kinéz,meg ahogy beszél,meg az igazsag is hiteltelenul hangzana a szajabol
2019. máj. 22. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én anyukám is skizofrén, és teljesen ilyen amit leírtál kérdező. Talán pont az anyukámról is írtál, ki tudja.

De anya sajnos volt is pszichiátrián többször is emiatt, amikor elhatalmasodott ez az egész rajta, a munkatársai és a főnöke is tud a betegségéről mondjuk.

2019. jún. 24. 01:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt hozzátenném hogy igen, nagyon ijesztő tud lenni, elég durva ami a skizofrének agyában le tud zajlani.

Nem tudod róla hogy volt már pszichiátrián? Hozzátartozóit nem ismered, hogy esetleg megkérdezd hogy mégis mi ez az egész nála? Az ilyen betegséggel azért nem lehet együtt élni, és előbb-utóbb mindenki észreveszi ha komoly a baj, és ez már eléggé úgy néz ki. Ez mindenképpen ki fog ütközni, mert egyszercsak teljesen el fogja veszteni a valosagerzetét, és valóban veszélyes lehet magára és a környezetére is.

Előző voltam.

2019. jún. 24. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!