Mit tegyek, ha a munkatársam olyan, mintha személyiségzavarban szenvedne?
A szabálykövetése, merevsége brutális (magánéletben, társadalmi viszonyok, hobbik, otthoni teendők tekintetében is, nemcsak a munka), makacssága fantasztikus (néha a főnöknek se lehet igaza vele szemben).
Naponta többször szól be bántóan. Szerinte csak a maga kis szigorú világa az egyetlen igaz és mindenkinek ezt kellene követnie.
Csak ma vagy 5 megnyilvánulása volt bántó módon, egy esetben hozzám és csak a csopveznek van ehhez köze, ennek az illetőnek nem, más esetben pedig a zenehallgatásra tett megjegyzést. Mindegyik megjegyzése a kőkemény, rigorózus szabályokról és a mindig hasznos életről szólt
Nyilván nem vagyok orvos, hogy megmondjam, de mintha anankasztikus személyiségzavarban szenvedne.
1. Vele ülök egy szobában.
2. Ültetés esélytelen.
3. Nem fog felmondani.
4. Én se szeretnék egyelőre, még tanulok ahhoz.
Nagyon-nagyon jó munkát ad ki a kezéből, bááár az Excel fájlját ne mézd, tele van felesleges magyarázatokkal, majd miután, ha maga az Excel is kell,és mindenkinek az életét megbonyolítják a felesleges megjegyzései, még mindenki h.lye, csak ő helikopter.
Amúgy tényleg precíz.
Először egy másik csajszi életét keserítette meg, emlékszem, a folyosón szenvedett nagyon durván, hogy ő nem bírja tovább és ki tudja, mi lesz.
Aztán most én vagyok ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!