Ti voltatok már ilyen helyzetben munkahelyen?
Figyelt kérdés
Elég bizarr helyzetben vagyok. A munkahelyemen nem igazán egyértelműek a főnöki utasítások, hogy úgy mondjam... A lényeg, hogy magyaráznak valamennyit a munkafolyamatról, majd amikor jelzem, hogy kész vagyok, rákérdeznek, hogy ezt és ezt is elvégeztem? Magyarul olyan folyamatok elvégzésére kérdeznek rá, amikről nem is volt szó! Tudom, hogy elég hülyén hangzik, de effektíve ez a helyzet.2019. márc. 31. 15:02
1/4 anonim válasza:
Minden feladatot szó szerint, részletesen írjanak le e-mail-ben, adják írásba. Ekkor elkerülhető a "nem is úgy volt", "azt is mondtam, elkerülte a figyelmedet?" illetve a "az nem hangzott el" stb dolgok...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szokták írásban rögzíteni. Most már kezdek nagyjából képbe kerülni, de csak úgy, hogy keresgéltem jobbra-balra a szabályzatokban, segédletekben, hogy tulajdonképpen hogy is kéne. A kisfőnök egyszer meglátta ezt, és kérdőre vont, hogy mit kattintgatok?! Agyrém! :D
2019. márc. 31. 17:25
3/4 A kérdező kommentje:
Még értelemszerűen próbaidőn vagyok, de nagyon gondolkozom, hogy felállok. Ez a félig vakon repülés nem igazán tetszik.
2019. márc. 31. 17:36
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg nincs túl nagy tapasztalatuk a betanításban, vagy eddig mindig sikerült olyat felvenni, aki dolgozott már hasonló területen, és így nem tudják, hogy ami számukra evidens módon a folyamathoz tartozik, az számodra újdonság. Én tisztáznám velük, hogy részletesebb utasításokra van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!