Miért ilyen borzalmas a gyári munka? Emberek is akik ott dolgoznak?
Köszi
Felmondáson gondolkodok
Csak az a baj hogy fel mondasz és hogyan tovább?
Ha akörnyezetedben csak gyár van nem könnyü mégmesszeb keresni mert még oénzügyileg és alváshiányilag bánhatod
Ha nincs érettségid sem csak 8 általános (hiába végeztél el 11-12osztályt ha nincs rola érettségi papirod 8nak számít)
És te nem vagy alkalmas ennél jobbra mac polcot tölteni az is más
De még maszekban is jobban megéri takarítani
Igazábol az a baj ha hurtelen mondasz fel nem biztos a munkanélküliséged idötartama. Légy elöre látobb
Sok sikerz
Eddig 3 gyárban dolgoztam.
Soha többé. Börtön az egész, semmibe veszik a dolgozókat és a legtöbb helyen monoton munka van, ugyanazt kell csinálni 8-12 órában. Ez (engem) mentálisan teljesen kikészített. Meg a legtöbb helyen a fizetés is vicc kategória. Volt ahol még 100 ezret se kaptam. És általában 3- 4 műszak van, szóval teljes kizsákmányolás.
Én biztos soha soha többet nem lépem át egy mocskos gyárnak se a kapuját.
Aki teheti az meneküljön.
Robotmunka. Én csak egyszer voltam üzemben, pár napot, alkalmi, betanított meló volt az állásközvetítő által.
Papírral foglalkoztak, de nem nyomda volt, hajtogatás, dobozolás, satöbbi, mikor mi jött be feladat.
A társaság / szintén jópár alkalmi /jó volt, de a főnökök csesztetősek, rádió sem szólhatott, ha megálltál pl. inni, már beszóltak, mert elakad a sor, vécére csak villámgyorsan, bizonyos időszakokban, ebédszünet negyed óra... És gondolom, a gyárak többségében hasonló lehet a "miliő".
Próbálj váltani, ha nagyon rosszul érzed magad ott.
Egyébként van, aki kifejezetten szeret gyárban dolgozni, több műszakban, már hallottam olyanról is...kinek mi válik be, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!